VOIMAVARAT

Onko sinulla tunnekuormaa?

Tarvitsetko nopeaa apua?

 

 

Tunnekuorma saadaan helpottumaan hyvin nopeasti jo kolmella vastaanottokäynnillä.

Sinun tunnetasapainosi on meille sydämen asia.
Varaa aika:
Puh: 044 3336719 ja tunneklinikka@gmail.com 

Klikka alla olevaa kuvaa ja katso video.

Kolme erilaista tunnetasoa

Tarvitset nopeasti avun voimavarojen palautumiseen

Varaa aika jo tänään

Puh: 044 3336719

tunneklinikka@gmail.com

          Tee tunnelukkotesti

Nopea apu stressistä vapautumiseen

 

 

 

Elämänilo, motivaatio, luovuus ja suoritusky heikentyy tunnestressin myötä.

Tunnestressin merkit:
Jännittäminen, epävarmuus ja lisääntynyt ärtyneisyys.
Ilottomuus, heikentynyt paineensietokyky ja tunneherkkyys (itkuisuus)
Pelkojen tai huolien korostuminen.
Heikentynyt omanarvontunto.
Asioiden aloittaminen tai loppuunsaattaminen on vaikeaa.

Fyysisiä oireita:
Vatsan ja pallean alueen kipu tai jännitys.
Vatsa ei toimi kunnolla ja jatkuva jännittämisen tunne.
Rintakehällä raskas paineen tunne.
Kurkussa ahdistava paineen tunne

 

044 3336719
tunneklinikka@gmail.com

Apu ero tuskaan

Positiivisuus, motivaatio tai voimavarat kateissa?

Positiivinen elämänasenne motivoi onnistumaan ja antaa voimaa arjessa jaksamiseen. Joskus omat voimavarat ja positiivisuus ovat kuluneet loppuun jostain syystä. Niin meille jokaiselle joskus käy, että tarvitsemme ulkopuolista apua voimavarojen palauttamiseen.    

Tunneklinikan tunneterapiassa on yhdistetty kolme erilaista työskentelytapaa, jotka avaavat tunnelukkoja ja tunnestressiä ja vapauttavat kehollisia jännitystiloja. Nämä toimintatavat ovat:

-keskusteluterapia
-rentoutus- ja mielikuvatyöskentely
-fyysinen kehoterapiamenetelmä

Nämä kolme toimintatapaa yhdessä ovat Tunneklinikan asiakaskokemusten perusteella todennettu tuottavan parhaimman lopputuloksen voimavarojen, motivaation ja positiivisuuden palautumiseen.
Jo yhdellä käyntikerralla saavutetaan hyvin myönteisiä tuloksia tunnestressin vapautumisesta ja uusien voimavarojen palautumisesta.

Tunneterapia soveltuu mm. seuraaviin elämää kuormittaviin tilanteisiin:
-työstressi
-yksilötasolla tapahtuvat huolet
-parisuhdekriisi
-perhehuolet
-elämänmuutoksista johtuva stressi.
-kuormittavat tunteet ja elämäntilanteet
Asiakkaat kertovat seuraavien asioiden lisääntyneen elämässään tunneterapiajakson läpikäymisen jälkeen:
Voimavarat ja rennompi kehotuntemus, motivaatio, tunteiden ja mielen selkeys, syvää rauha, läsnäolo ja näköalan laajentuminen

 

Suosittelen: Kolmen käyntikerran pakettia 300 € sis. alv/ 3 x 1h 30 min

 Huom: Yrityslaskutuksessa Alv listään hintaan 300+alv24%

Varaa aika  044 3336719 / Mika Peltola
Yksi käyntikerta 120€ sis. alv /kesto 1 x 1h 30min

Yrityslaskutus: 120€+Alv24%

 

Äänite tunteen tunnistamiseen ja käsittelyyn

”En voisi olla tyytyväisempi päätöksestäni mennä Tunneklinikalle.

Jo ensimmäisellä käyntikerralla sain Mikan avulla purettua rinnastani vuosia vanhaa asiaa joka oli painanut minua, vaikka olinkin asiaa käsitellyt monesti älyllisellä tasolla. Mikalla on erinomainen taito kuunnella ja ymmärtää. Aiemmat vierailut erilaisissa terapioissa olivat auttaneet, mutta yksi käynti Tunneklinikalla auttoi minua enemmän kuin ne yhteenlaskettuna. Seuraavista käyntikerroista sain vain lisää oivalluksia ja apua, joten olen erittäin kiitollinen. Tästä eteenpäin kuljen hyvillä mielin ja katsoen maailmaa eri tavalla kuin ennen, mutta palaan aivan varmasti takaisin Tunneklinikalle heti kun siltä alkaa tuntua.”

Itsensä löytäminen

”Hakeuduin Tunneklinikalle työssä esiin tulleiden ongelmien vuoksi. Olen huono hakemaan apua, mutta ystäväni suositteli Tunneklinikkaa. Mika auttoi minua näkemään ja ymmärtämään asiat sekä tilanteet uudella tavalla. Tämä käynnisti muutoksen työn lisäksi koko muussa elämässäni. Uskalsin tunnistaa itsessäni puolia, jotka olen pitänyt piilossa hyvin pitkän ajan. Matka, jolle lähdin Mikan avulla kestää varmasti loppuelämäni. Suuret kiitokset Mika ja Tunneklinikka avusta!”

Kiitos vielä kerran kaikesta avusta!

 

 

Itsekontrolli esteenä onnellisuuteen

Menin tunneklinikalle, koska olen kärsinyt aina vahvasta itsekontrollista sekä siitä, että asetan toisten ihmisten tarpeet aina omieni edelle. Koen myös sisimmässäni syyllisyyttä ihan turhaan.

Mikan luona oivalsin jotain uutta itsestäni. Ääniteharjoitus toimii minun kohdallani erittäin hyvin. Se auttaa minua rentoutumaan syvemmin ja äänitteellä toistuvat asiat alkavat sisäistyä minulle ja minun tapaani ajatella kyseisiä aiheita.

Mika ohjasi taitavasti minut huomaamaan tunnepuolen lukkoja ja niiden syy-ja seuraussuhteita. Mikalla oli ammattitaitoinen, mutta hyvin hauska tapa ohjata keskustelua ja avata uusia näkökulmia tilanteeseeni.

Kiitos avusta Mika ja Tunneklinikka

Stressi terävin kärki taittui tunneterapialla

Elämäntilanteestani johtuva stressi ja paha olo ajoivat hakemaan apua. Stressin myötä myös verenpaine nousi korkeaksi.
Oli ahdistava olo, tuli uniongelmia. Olen aina vaatinut itseltäni paljon, työssä ja yksityiselämässä.
Tuntui, että en löydä ulospääsyä tilanteestani millään.

Eräs ystäväni kehoitti minua ottamaan yhteyttä Tunneklinikkaan ja Mika Peltolaan.

Aloittaessani tunneterapia käynnit en olisi uskonut, että
kolmella kerralla voi saavuttaa näin hyviä tuloksia.
Mika kuunteli elämäntarinani tarkasti ja esitti tarkentavia kysymyksiä, jotka saivat minut oivaltamaan, missä menen vikaan. Minua autettiin lempeästi mielikuvaharjoitteilla kohtaamaan myös haastavia elämäntilanteita, tämä oli mahtavaa, koska tilanteisiin liittyvät tunnesidokset vapautuivat syvällisen ja turvallisen kohtaamisen kautta
Minua riemastutti saamani syvälliset oivallukset ja vapautuminen ja niiden myötä alkoi tasapaino löytyä.

Tunsin muutoksen alkaneen jo ensimmäisellä käyntikerralla ja mikä parasta, myös ystäväni sanoivat, että olen tyynempi ja rauhallisempi.

Oloni on nyt tasapainoinen, rauhallinen ja luottavainen. Stressi helpotti ja sen terävin kärki taittui.
Ennen tunteet menivät vuoristorataa, nyt tasapainoinen olo tuntuu ihanalta.
Kuuntelen saamiani äänitteitä ja niistä on ollut apua.

Kiitos Mika ja tunneterapia

Stressi terävin kärki taittui tunneterapialla

Kiltti tyttö voimaantui

”Olin kuullut Mika Peltolan Tunneklinikasta usealta ei taholta vuosien ajan. Kokemukset olivat hyviä ja mietin useasti, että pitäisi varata aika. Aikaa kului ja aina tuli jotain muuta mietittävää – arki nielaisi ja kuormitti jaksamistani. Päällisin puolin olin hyvässä henkisessä kunnossa mutta sisälläni oli jotain painavaa jota en osannut itse sanoiksi pukea. Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja tilasin ajan. Hieman jännittyneenä saavuin ensimmäiseen tapaamiseen. Jännitykseni haihtui hetkessä, kun istahdin tuoliin Mikaa vastapäätä. Tunnelma oli rauhallinen ja sain alkaa kertomaan tarinaani omaan tahtiin. Kyse ei ollutkaan ihan pienestä taakasta jota olin sisälläni kantanut, vaan siellä oli paljon käsittelemättömiä asioita elämäni varrelta. Lapsuuden kiltin tytön syndroomaan, tarvetta pärjätä ja tulla hyväksytyksi. Hyljätyksi tulemista, avioeroa, muiden minulle lataamia odotuksia, itsensä hakemista ja vahvaa kuorta omien tunteiden peittämiseksi.

Aloitin kolmen tapaamisen sarjan Tunneklinikalla, joka oli minulle käännekohta muutokseen.  Osaavan ja ammattitaitoisen henkilön johdolla pystyin käsittelemään tapaamisissa lukkoja joista en tiennyt mitään, mutta ne olivat jarruna minussa. Tapaamiset olivat erittäin tärkeitä ja konkreettisen muutoksen omassa kehossani ja mielessäni huomasin nopeasti.  Vapauduin asioista, joita kannoin sisälläni ja pystyin näkemään itseni uudella tavalla. Väitän, että tapaamiset vastasivat vuosien terapiaa. Koin sen henkilökohtaisesti elämässäni niin.”

Voin lämpimästi suositella Tunneklinikan palveluita jokaiselle.

Herkkä kuormittumaan

Kiitos Tunneklinikalle!

Sain nopeasti ja asiantuntevasti avun itseä vaivanneeseen asiaan.
Minulle oli jäänyt töissä tapahtuneista asioista huolta ja ahdistusta. Aivan kuin jokin tunne ”päälle”, joka sitten todella häiritsi ja stressasi minua. Koin etten saa sitä yksin purettua.
Tämä tila vei voimia ja motivaatiota
Otin yhteyttä Tunneklinikkaan, koska olin kuullut siitä ystävältä.

Siellä tilanne keskusteltiin auki ja tämän jälkeen teimme harjoituksen, jossa tunne purettiin fyysisellä tasolla, jotta kehossa oleva jännitys saatiin vapautumaan. Se oli rentoa ja helpottavaa.

Tämän jälkeen sain miellyttävän syvärentoutuksen, jossa katsottiin tilannetta vielä uudelleen ja mielikuvaharjoitteiden avulla hävitettiin epäsuotuisat tunnetilat koko työtilanteeseen liittyen ja vahvistettiin omaa positiivisuutta ja voimavaroja.

Voin ilolla suositella Tunneklinikan ammattitaitoista palveluja pieniin tai isompiinkin stressituntemuksiin!

T. Hanna herkkä kuormittumaan

Voimaannuttavia fiiliksiä

Olen käynyt jo pidemmän aikaa tunnekehoterapiassa ja saanut oivalluttavia ja voimaannuttavia hoitokokemuksia. Olen saanut vahvistusta niille asioille, jotka ovat merkityksellisiä ja tärkeitä omassa elämässäni juuri sillä hetkellä, liittyvät ne sitten työelämään, opintoihin, rahankäyttöön, parisuhteeseen, menneisyyteen tai tulevaan. Joka kerta käynnin jälkeen minulle tulee voimaantunut fiilis, että olen taas oivaltanut jotain uutta omasta elämästäni. Olen saanut suuntaa ja vahvistusta siihen, minne haluankin olla menossa. Mikan kanssa sparrailu ja keskustelu on avannut silmiäni ja usein oivallan Mikan tuella ja avustuksella sellaisia asioita, joita en yksin pystyisi oivaltamaan ja ymmärtämään. Kiitos.
Terveisin,
Irene

Irene

Kiitollinen 

”Paljon kiitoksia avusta ! Olen hyvin kiitollinen. Rintakehän kohdalta on poistunut ahdistava, tumma tunne. En oikeastaan edes muista, milloin viimeksi tuo alue on tuntunut niin kevyeltä kuin se nyt tuntuu.”