TAPAHTUMAT

Ainutlaatuinen työpaja tulossa!

Anteeksianto ja sisäinen rauha

7.4.2024 klo 12.00-15.00

Nordic Quantum Energy Center, Helsinki

 

Tule mukaan ainutlaatuiseen tunnetyöpajaan, joka yhdistää Qigongin energialiikkeet, tunnetyöskentelyn, energiakanavoinnin ja EES-järjestelmän hyödyt. Yhdessä koemme matkan, joka keskittyy anteeksiantoon ja sisäiseen rauhaan. Anteeksianto johdattaa meidät erilaisten tunteiden ja elämänkokemusten pariin, vapauttaen kehon energioita ja avaamalla mielen syvyyksiä.

Qigong (Chi Kung) on perinteinen kiinalainen harjoitusjärjestelmä, joka yhdistää hengityksen, sulavat kehon liikkeet, mielikuvat ja meditatiivisen keskittymisen elämän energiaan. Tarkoituksena on tasapainottaa kehon energioita, vahvistaa sisäisiä voimavaroja ja edistää terveyttä sekä henkistä hyvinvointia.

Työpajassa opimme tunnetyöskentelytekniikoita ja Qigong-harjoituksia, jotka puhdistavat, ja vahvistavat kehon energiajärjestelmää, auttaen samalla vapauttamaan menneisyyden kiinnikkeitä. Käytämme mielikuvia ja syvärentoutustekniikoita, jotka avaavat tien alitajuntaan ja auttavat vapautumaan vaikeasti tavoitettavista tunnemuistoista.

EES-energiajärjestelmä mahdollistaa monitasoisen tasapainottumisen fyysisen ja energiakehojärjestelmän välillä. Tämä vaikuttaa merkittävästi terveyteen ja ennaltaehkäisevään hyvinvointiin. Monet asiakkaamme ovat kokeneet merkittäviä parannuksia terveydessään viettäessään aikaa tasapainoittavien EES-energiaaaltojen vaikutuksen alaisena.

Rauhoitu, rentoudu ja anna energian vapaan virran johdattaa sinut kohti eheytymistä ja tasapainoa. Tervetuloa mukaan kokemaan muutos matkallasi kohti parempaa itsetuntemusta, anteeksiantoa, sisäistä turvaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Hinta: 120€ (norm. 220€)

Ilmoittaudu mukaan: info@nordicquantumenergy.com

Työpajan kesto: 3 tuntia

Tapahtumapaikka:

Nordic Quantum Energy Center

Tilkankatu 6 D

00300 Helsinki, Finland

Lisätietoja EES Centeristä: https://www.nordicquantumenergy.com/fi

Työpajan ohjaajat:

Mika Peltola (Tunneklinikka): https://tunneklinikka.fi/

Meditaatio-ohjaaja, LCF-Coach, TKT-terapeutti, NLP-ohjaaja, hypnoosi- ja mentaalivalmentaja. Mika on 20 vuoden aikana auttanut ihmisiä monenlaisten henkisten ongelmien, vaikeiden elämäntilanteiden ja tunnehaasteiden parissa. Hän on pitänyt erilaisia työpajoja, retriittejä, meditaatioiltoja ja kouluttanut tunneterapiaohjaajia useamman vuoden aikana. Ihmisen henkinen- ja tunnehyvinvointi on lähellä Mikan sydäntä, koska se on kaiken hyvän elämän perusta.

Mari Lehtonen (Marigold Healing):

Qigong-ohjaaja (YOQI® Qigong Flow Associate Instructor), joogaohjaaja (RYT200), energiahoitaja ja tantrisen polun kulkija. Mari on omistautunut opettamaan ja jakamaan ikivanhoja itämaisia harjoituksia, jotka edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle, mielelle ja sielulle. ”Qigongin avulla johdatan ihmisiä elinvoiman polulle. Liikkeen ja hengityksen yhdistelmä auttaa tasapainottamaan kehon energiavirtoja, vahvistamaan sisäisiä voimavaroja ja löytämään rauhaa mielen syvyyksistä. Qigong on minulle tie, joka avaa oven terveyden ja henkisen hyvinvoinnin maailmaan. Näistä ikiaikaisista harjoituksista voi löytää tasapainoa, voimaa ja syvempää yhteyttä itseen ja kaiken lähteeseen.”

Aikaisempien työpajojen palautetta

”Työpaja oli mielenkiintoinen yhdistelmä qigongia ja enegiatyöskentelyä ryhmässä. Molemmat ohjaajat olivat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia. Qigong-ohjaus oli pehmeää ja rauhallista, johon oli helppo uppoutua. Harjoitukset olivat lempeitä, monitasoisia ja silmiä avaavia.”

 

”Mielikuvatyöskentely + ees hoitotilassa rentoutuminen oli todella voimallinen kokemus.                                                                                  

Huoneen energia antoi voimaa, turvaa ja selkeyttä sukeltaa syvälle omaan mieleen, tunteisiin ja kehoon. Ainutlaatuinen kokemus!”

 

”Mikan illat ovat olleet voimaannuttavia sekä oivalluttavia.        

 Mikan tapa ohjata ryhmää antaa jokaiselle mahdollisuuden tulla omasta elämän kohdasta iltaan palautumaan sekä rentoutumaan.”

Ajatuksia ja tuntemuksia EES-Centerin ja Tunneklinikan Mika Peltolan yhteisesti järjestämästä paranemisen illasta. Ensimmäisen kerran olin mukana hoitotilanteessa missä hoitoa vastaanotettiin EES-teknologian avulla. (Suosittelen lukemaan Nordic Quantum Energy Centerin nettisivuilta lisää) Hoitotilanne oli miellyttävä, lepäsin pehmeässä nojatuolissa viltin alla ja minua kehoitettiin rentoutumaan, nauttimaan jopa nukahtamaan ja samalla EES energia hoiti hiljaista paranemisprosessia. Mitään fyysisiä tuntemuksia en kokenut mutta syvä rentouden ja hyvän olon tunne valtasi minut ja vastaanotin hoitoa ” ihan huomaamatta”. Kokemus hoidosta oli erittäin miellyttävä, rento ja turvallinen. Hoidon jälkeisinä päivinä olen huomannut vatsan-ja suoliston rauhoittuneen sekä niska- ja hartia seudun rentoutuden. Kiitos

https://youtu.be/nEvcsR1BgFQ

 

Tulossa!!

https://youtu.be/nEvcsR1BgFQ

Tunneklinikka ja EES  Center(Energy Enhancement System)

Järjestämme tunnetyöpajan, joka aiheena on tällä kertaa ”syyllisyys”

6.3.2024 klo 17.30-19.30

Paikka: Nordic Quantum Energy Center, Tilkankatu 6 D 00300 Helsinki, Finland

Ilmoittaudu mukaan
info@nordicquantumenergy.com

Työskentelemme syvärentoutuksen ja ohjatun mielikuvaharjoitusten kautta, jonka mahdollistaa pääsyn alitajuisten ”syllisyys” ohjelmointien purkamiseen

Syyllisyyden tunne voi vaikuttaa monin eri tavoin sekä henkisesti että fyysisesti. Tässä on joitakin yleisiä vaikutuksia:

1. Henkinen kuormitus: Voimakas syyllisyyden tunne voi aiheuttaa ahdistusta, masennusta ja stressiä. Se voi hallita ajatuksiamme ja vaikuttaa kykyymme nauttia elämästä.

2. Itsetunnon heikkeneminen: Jatkuva syyllisyyden tunne voi johtaa itsetunnon laskuun ja negatiivisten ajatusten kierteeseen itsestä.

3. Ihmisten välinen suhde: Syyllisyys voi vaikuttaa myös ihmissuhteisiin. Se saattaa aiheuttaa etäisyyttä ja konflikteja läheisten kanssa, jos emme pysty käsittelemään syyllisyyden tunnetta asianmukaisesti.

4. **Fyysiset oireet:** Voimakas syyllisyyden tunne saattaa ilmetä fyysisinä oireina, kuten unettomuutena, ruokahalun muutoksina tai päänsärkynä.

5. **Toimintakyvyn heikkeneminen:** Liiallinen syyllisyys saattaa estää meitä toimimasta tehokkaasti ja ratkaisemasta ongelmia. Se voi hidastaa päätöksentekoa ja johtaa epäröintiin.

On tärkeää tunnistaa syyllisyyden tunne ja käsitellä sitä rakentavasti. Avoin keskustelu läheisten kanssa, itsensä hyväksyminen ja anteeksianto voivat auttaa lievittämään syyllisyyden taakkaa ja edistämään positiivista muutosta.

Tule mukaan ja vapaudu syyllisyydestä.

Hinta 80€
(norm 150€)
Ilmoittaudu mukaan
info@nordicquantumenergy.com

Tapahtumapaikka:

Nordic Quantum Energy Center, Tilkankatu 6 D 00300 Helsinki, Finland

Lue lisää EES Centeristä:
https://www.nordicquantumenergy.com/fi

Illan ohjaa: Mika Peltola
https://tunneklinikka.fi/

 

Asiakaspalautteita aikaisemmista tapahtumista :

Ajatuksia ja tuntemuksia EES-Centerin ja Tunneklinikan Mika Peltolan yhteisesti järjestämästä paranemisen illasta. Ensimmäisen kerran olin mukana hoitotilanteessa missä hoitoa vastaanotettiin EES-teknologian avulla. (Suosittelen lukemaan Nordic Quantum Energy Centerin nettisivuilta lisää) Hoitotilanne oli miellyttävä, lepäsin pehmeässä nojatuolissa viltin alla ja minua kehoitettiin rentoutumaan, nauttimaan jopa nukahtamaan ja samalla EES energia hoiti hiljaista paranemisprosessia. Mitään fyysisiä tuntemuksia en kokenut mutta syvä rentouden ja hyvän olon tunne valtasi minut ja vastaanotin hoitoa ” ihan huomaamatta”. Kokemus hoidosta oli erittäin miellyttävä, rento ja turvallinen. Hoidon jälkeisinä päivinä olen huomannut vatsan-ja suoliston rauhoittuneen sekä niska- ja hartia seudun rentoutuden. Kiitos 🙏

”Mielikuvatyöskentely + ees hoitotilassa rentoutuminen oli todella voimallinen kokemus.                                                                                  Huoneen energia antoi voimaa, turvaa ja selkeyttä sukeltaa syvälle omaan mieleen, tunteisiin ja kehoon. Ainutlaatuinen kokemus!”

”Mikan illat ovat olleet voimaannuttavia sekä oivalluttavia.           Mikan tapa ohjata ryhmää antaa jokaiselle mahdollisuuden tulla omasta elämän kohdasta iltaan palautumaan sekä rentoutumaan.”

Tulossa!!

Työpaja Helsingissä
”Lempeä lohikäärme – Tao-tantrinen työpaja”
tie omaan  elämänenergian voimaan
La 24.2.2024 klo 12.00-18.00
Paikka: Kaisaniemenkatu 1B 62, 8.krs, 00100 Helsinki

Haluatko löytää sisäisen voimasi ja valjastaa sen käyttöön lempeiden ja vaikuttavien työkalujen avulla?

Elämäsi saattaa tuntua, että olet jumissa – ikävät tunteet, uskomukset, velvoitteet ja säännöt voivat estää energiasi virtaamisen vapaasti.
Meissä jokaisessa on lempeä lohikäärme, joka odottaa tietoista herättämistä muutosen tueksi.

Liity mukaan tälle matkalle kohti voimaantumista ja itsesi löytämistä.

Työpajassa tutustut elämänenergiaasi ja sen potentiaaliin tao-tantraisten harjoitusten avulla.
Työpajassamme opettelet herättämään ja voimistamaan elämänenergiaasi taolaisten Qigong liikkeiden , meditaatioiden ja tunnetyön avulla. Tao on elämänvirta ja oppi elämänenergiasta – sen tasapainottaminen avaa mahdollisuuden todelliseen muutokseen.

Muutos lähtee sisältäpäin.
Työpajassamme opit vapauttamaan rajoittavia tunteita ja vahvistamaan positiivisen energian virtausta. Opit hallitsemaan muutosta ja sen suuntaa.

Oletko valmis astumaan kohti muutosta?
Liity mukaan matkalle kohti voimaa, tasapainoa ja elämänvirtaa!

Ilmoittaudu mukaan
kaisa@yritysshamaani.fi tai tunneklinikka@gmail.com
https://tunneklinikka.fi/

Tunnetyöskentely:

Tunteet ovat keskeinen osa olemustamme, ja niiden aito kohtaaminen on avain keholliseen vapauteemme ja itsensä näkemiseen uudessa valossa.

Kun uskallamme kohdata tunteemme, vapaudumme ja löydämme uuden tavan kokea elämää.
Sisäinen turva on perusta, joka mahdollistaa avoimuuden itsellemme ja sisäisen herkkyyden voimavaraksi muuttamisen.

Tunnistamalla ja vahvistamalla omia rajojamme luomme terveen perustan Tao-tantriselle työskentelylle. Selkeät rajat antavat meille tilaa ja voimaa hallita omaa tilaamme ja energiaamme.

”Muista, että sinulla on oikeus sanoa elämässä ei, kun se tuntuu sinusta oikealta”
Liity mukaan matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja voimavarojen löytämistä.

Työpajan ohjaa
Kaisa Lehtipuro ja Mika Peltola
Hinta 120€

Aikaisempien työpajojen palautetta

”Työpaja oli mielenkiintoinen yhdistelmä qigongia ja enegiatyöskentelyä ryhmässä. Molemmat ohjaajat olivat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia. Kaisan qigong-ohjaus oli pehmeää ja rauhallista tarinankerrontaa, johon oli helppo uppoutua. Harjoitukset olivat hauskoja, lempeitä, monitasoisia ja silmiäavaavia.”

”Työpaja tunteiden tunnistamiseen auttoi minua ymmärtämään omien tunteideni vaikutusta elämässäni. Olin sulkenut hyvin pitkän aikaa omat tunteeni ja minun oli vaikea näyttää miltä minusta oikeasti tuntui. Minulla oli jotenkin tunne, että minun tunteeni eivät ole hyväksyttyjä ja siksi en halunnut näyttää niitä avoimesti muille. Tunnetyöpaja auttoi ymmärtämään, että minun tunteeni ovat tärkeitä ja merkityksellisiä ja voin näyttää tunteeni vapaasti. Tunnetyöpajan ansiosta olen nyt omia tunteitani kohtaan avoimempi ja tunnistan tunteeni helpommin”

Kiitos! Opin paljon rajoistani ja itsen arvostamisesta. Lähdin työpajasta paljon kevyempänä ja varmempana ihmisenä.
Kiitos vielä tuhannesti!!! Minulla oli tapahtuman jälkeen todella hyvä olo. Olin jotenkin omassa voimassani. Olen sen jälkeen nähnyt tosi voimallisia unia. Kiitos

Oi kiitos Kaisa! Olen kyllä aivan ihmeissäni, jatkan ehdottomasti tätä ja olet ohjaajana aivan huikea. Tykkään erityisesti, että kerrot yksityiskohtaisesti miksi ja mitä teet, tässä mieli lepää keskittyen liikkeeseen. Oma ajatusten häly taukosi koko tunniksi. Kiitos

Ohjaajat:

Kaisa Lehtipuro
Kaisa Lehtipuro (Vitunvoima): Qigong ohjaaja, Rentoutusvalmentaja, Tantra hierontaterapeutti, Seksuaalisen tantran (autenttisen) apuopettaja, School of Awakening/ Eckhart Tolle, DI, Master of Quality (ym.), shamanistisen tien kulkija
Kaisa on pitkän kokemuksen omaava henkisen tien kulkija. Monien mutkien ja kuoppien kautta on löytynyt oma tie ja yhteys suurempaan. Tärkeimpinä työkaluina omassa muutoksessa ovat olleet taolainen Qigong, Eckhart Tolle, shamanistinen maailmankuva ja autenttinen tantra.
Kaikkia näitä yhdistää elämänenergia, tasapaino ja hyvinvointi. Ja tuhansia vuosia vanha viisaus. Palvelen yritykseni Vitunvoiman (fb: vitunvoima) sekä www.yritysshamaani.fi yhteistyön kautta.

Mika Peltola
Mika Peltola (Tunneklinikka): Tantra Massage, Meditaatio ohjaaja, LCF- Coach, TKT- terapeutti, NLP- ohjaaja, hypnoosi ja mentaalivalmentaja Mika on 20:n vuoden aikana auttanut ihmisiä monenlaisten henkisten ongelmien, vaikeiden elämäntilanteiden ja tunnehaasteiden parissa. Hän on pitänyt erilaisia työpajoja, retriittejä, meditaatioiltoja ja kouluttanut tunneterapiaohjaajia useamman vuoden aikana. Ihmisen henkinen- ja tunnehyvinvointi on lähellä Mikan sydäntä, koska se on kaiken hyvän elämän perusta.
https://tunneklinikka.fi/

Tulossa!!

 Tunneklinikka ja EES  Center(Energy Enhancement System)

Järjestämme tunnetyöpajan, joka aiheena on tällä kertaa ”viha”

14.2.2024 klo 17.30-19.30

Paikka: Nordic Quantum Energy Center, Tilkankatu 6 D 00300 Helsinki, Finland

Ilmoittaudu mukaan
info@nordicquantumenergy.com

Työskentelemme syvärentoutuksen ja ohjatun mielikuvaharjoitusten kautta, joka mahdollistaa pääsyn altajuisten ”viha” ohjelmointien purkamiseen

Viha on haitallinen ja vahingollinen ilmiö, joka vie voimavaroja.
Viha saa meidät käyttäytymään ei toivotulla tavalla ja vaikeutta elämän hallintaa.
Viha: lamaannuttaa, kyynistää, saa kostamaan, vetäytymään syrjään ja loukkaantumaan jne.
Suljetulla vihalla voi olla vaikutus masennukseen ja uupumukseen.
Viha muodostaa myös peittäviä alitajuisia toimintatapoja.
Tämä kaikki on sidoksissa elämänenergiaan ja fyysisellä tasolla ilmentyviin epätasapainotiloihin,
kuten jaksamiseen, innostukseen, onnellisuuteen ja luovuuteen.
Keskitymme illassa vihaan liittyvien elämänkokemusten ja tunteiden
kohtaamiseen syvän rentoumisen ja mielikuvaharjoitusten kautta.

Tule mukaan ja vapaudu vihasta.

Hinta 80€
(norm 150€)
Ilmoittaudu mukaan
info@nordicquantumenergy.com

Tapahtumapaikka:

Nordic Quantum Energy Center, Tilkankatu 6 D 00300 Helsinki, Finland

Lue lisää EES Centeristä:
https://www.nordicquantumenergy.com/fi

Illan ohjaa: Mika Peltola
https://tunneklinikka.fi/

 

Asiakaspalautteita aikaisemmista tapahtumista :

”Mielikuvatyöskentely + ees hoitotilassa rentoutuminen oli todella voimallinen kokemus.                                                                                  Huoneen energia antoi voimaa, turvaa ja selkeyttä sukeltaa syvälle omaan mieleen, tunteisiin ja kehoon. Ainutlaatuinen kokemus!”

”Mikan illat ovat olleet voimaannuttavia sekä oivalluttavia.           Mikan tapa ohjata ryhmää antaa jokaiselle mahdollisuuden tulla omasta elämän kohdasta iltaan palautumaan sekä rentoutumaan.”

Tulossa!!!

Työpaja Tampereella
Lempeä lohikäärme-
tie omaan seksuaalienergian voimaan
La 10.2.2024 klo 14.00-18.00
Paikka: pesä läsnäolon yhteisö
Näsinlinnankatu 28 3320 Tampere.
Tässä työpajassa sinun on mahdollisuus valjastaa
sisäinen lohikäärmeesi muutoksen voimaksi ja laittaa energia virtaamaan!
Muutos lähtee sisäisestä tarpeesta muuttaa suhdetta omaan kehoon, tunteisiin ja seksuaalienergiaan.
Työpajan avulla opit:
-vapauttamaan rajoittavia tunteita ja vahvistamaan positiivisen energian virtausta.
– hallitsemaan muutosta ja sen suuntaa energia ja fyysisellätasolla
– vahvistaa yhteyttä omaan seksuaalienergiaan
Oletko valmis muutokseen?
Ilmoittaudu mukaan
kaisa.lehtipuro@gmail.com tai tunneklinikka@gmail.com
Työpajassa:
Qigong virittää elämänenergian:
Qigong harjoitukset mahdollistavat lohikäärmeen energian herättämisen,
vapauttamisen ja jalostamisen sekä oman seksuaalienergian yhdistymisen kaikkeuden energian kanssa.
Tunnetyöskentely:
Tunteet ovat tärkeä osa kokkonaisuuttamme ja vaikuttavat keholliseen vapauteemme olla vuorovaikutuksessa.
Tunteiden aito kohtaaminen vapauttaa ja ankkuroi uuden tavan tuntea ja nähdä itsesi.
Sisäinen turva mahdollistaa avautumisen itsenä kuuntelemiselle ja sisäisen herkkyyden jalostamisen voimavaraksi
Tunnista ja vahvista omia rajoja.
Omat rajat, ovat tärkeät esim. Tantrisessa työskentelyssä.
Rajojen selkeys ja niiden esille tuonti on osa oman tilan ja energian hallintaa.
Sinulla on oikeus sanoa ei, kun sinusta siltä tuntuu.
Työpajan ohjaa
Kaisa Lehtipuro ja Mika Peltola
Hinta 50€
Mika Peltola (Tunneklinikka): Tantra Massage, Meditaatio ohjaaja,
LCF- Coach, TKT- terapeutti, NLP- ohjaaja,
hypnoosi ja mentaalivalmentaja
Mika on 20:n vuoden aikana auttanut ihmisiä monenlaisten henkisten ongelmien,
vaikeiden elämäntilanteiden kanssa.
Kaisa Lehtipuro (Vitunvoima): Qigong ohjaaja, Rentoutusvalmentaja,
Tantra hierontaterapeutti, Seksuaalisen tantran (autenttisen) apuopettaja,
School of Awakening/ Eckhart Tolle, DI, Master of Quality (ym.),
shamanistisen tien kulkija.

Palvelen yritykseni Vitunvoiman (fb: vitunvoima) sekä www.yritysshamaani.fi

yhteistyön kautta.

Tulossa!!

 Tunneklinikka ja EES  Center(Energy Enhancement System)

järjestävät yhteistyössä energialla tasapainottamisen illan

25.1.2024 klo 17.30-19.30

Keskitymme illassa kehossa olevien elämänkokemusten ja tunteiden kohtaamiseen rentoutumisen ja energian kanavoinnin kautta.

Saatamme kantaa tietoisesti tai tiedostamatta menneisyyden painolastia fyysisellä tai energiatasolla

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä kokemaan ja tuntemaan

EES-teknologian ja energiakanavoinnin parantava yhteisvaikutus.

Hinta 80€
(norm 150€)
Ilmoittaudu mukaan
info@nordicquantumenergy.com

Tapahtumapaikka:

Nordic Quantum Energy Center, Tilkankatu 6 D 00300 Helsinki, Finland

Lue lisää EES Centeristä:
https://www.nordicquantumenergy.com/fi

Illan ohjaa: Mika Peltola
https://tunneklinikka.fi/

 

Asiakaspalautteita aikaisemmista tapahtumista :
”Kiitos vielä tuhannesti sunnuntain myötätunnon-meditaatiosta!
Minulla oli tapahtuman jälkeen todella hyvä olo. Olin jotenkin omassa voimassa.
Olen sen jälkeen nähnyt tosi voimallisia unia. Kiitos!”

”Oli suuri helpotus saada avautua myötätunnon energiaan ja saada kokea myötätuntoinen
ykseyden tila, joka vapautti samalla vanhoja taakkoja pois.”
”Illan aikana sydämeni avautui niin, että pystyin kohtaamaan vaikean ihmissuteen liittyvät
haasteet ja vapauttamaan ne. Ymmärsin, että pelko oli suurin esteeni ja nyt se vapautui”

 

Meditaatiotapahtuma

“Myötätunto”

Su 19.11.2023 klo 16.30-18.30

Hoitohuone Lumikello

Lohja

Myötätunnon meditaatio -tapahtuma on juuri sinulle, joka tunnet tarvitsevasi myötätunnon parantavaa voimaa mielen, tunteiden ja kehon tasolla.

Tapahtuman aikana keskitymme myötätunnon avautumiseen sydänmeditaation ja kevyiden harjoitusten kautta.

Myötätunto on itsensä ja muiden rakastamisen suuri taito, jota tarvitsemme elämämme jokaisena päivänä. Varsinkin tässä ajassa jossa nyt olemme, sillä on suuri merkitys.

Olet tervetullut mukaan.

Tapahtuma pidetään upeassa

Hoitohuone Lumikellossa jossa on puhtaat hienot energiat

Kokkokallionkatu 2 Lohjalla.

https://www.hoitohuonelumikello.fi/

 

Tapahtuman ohjaa: Mika Peltola

https://tunneklinikka.fi/ 

 

Ilmoittaudu mukaan tunneklinikka@gmail.com

16.11.2023 mennessä

 

Tapahtuma kesto 2h ja hinta 30€, sisältää teetarjoilun

Maksu: käteinen/kortti/MobilePay

TAPAHTUMAT

Plaute työpajasta 

”Mikaela ja Mika loivat yhdessä turvallisen tilan etsiä omaa sisäistä turvaa ja omia rajojaan. Mukana oli maadoittava, rauhallinen ja selkeä maskuliini sekä leikkisä, luova ja kupliva feminiini. Ihana kombo. Energian virtausta ja tunteiden sallimista. Oma sisäinen turvani löytyi hyvin kehollisena tunteena, juurevuutena itseeni.

Kiitos 

Kiitos! Opin paljon rajoistani ja itsen arvostamisesta. Lähdin työpajasta paljon kevyempänä ja varmempana ihmisenä. 

Oli levollista, turvallista ja kotoisaa. Pieni tila ahdisti ensin, mutta loppujen lopuksi se sopikin työpajaan hyvin. Jäi hyvä, maadoittunut mieli

Kiitos

Vastustin todella paljon tulla työpajaan, oma mieli kapinoi jotenkin ajatusta vastaan. Mutta ilta kului hujauksessa, oli turvallinen ja läsnäoleva ilmapiiri. Rauhallinenja levollinen olo illan jälkeen. Kiitos!

Sisäinen turva 2.11. klo 18

Helsinki Runeberginkatu 31

Sisäinen turvan työpaja

Sisäinen turvan tunne on yksi tärkeimmistä tunteista ihmissuhteissa ja on mukana kaikenlaisessa vuorovaikutuksessa.
Sisäisellä turvan tunteella on suora vaikutus hyvinvointiimme, elämässä onnistumiseen, itsemme arvostamiseen ja terveiden rajojen ylläpitämiseen.

Sisäisen turvan siivittämänä sinulla on…

Vähemmän tarvetta mukautua. Vähemmän pelkoa siitä, että tulet hylätyksi jos et ole tietynlainen tai toimi tietyin tavoin. Vähemmän suorittamista, enemmän olemista, kokemista ja elämistä. Vähemmän piilottelua, enemmän näkyvyyttä niin vahvoille kuin herkille ja haavoittuville osille sinussa.

Sisäinen turvan kokemus on pohjana kaikelle syvälle eheytymiselle. Se tuo vapautta olla se kuka todellisuudessa olet ja sinun eri puolille soljua kauniissa elämän virrassa.

Illan aikana teemme harjoituksia, jotka auttavat sinua saamaan kytköksen sisäiseen turvaan ja vahvistamaan sitä sinussa.

Tervetuloa mukaan Sisäinen turva -työpajaan 2.11. klo 18-21 Runeberginkatu 31, Helsinki

Työpajaan mahtuu maksimissaan 18 osallistujaa. Osta siis lippusi nopeasti tältä sivulta https://holvi.com/shop/mikaeladunder/product/9afc844c2b4bffa52c9b348027c94487/

Työpaja sopii sinulle riipumatta siitä missä kehossa asustelet ja onko itsesi kanssa työskentely sinulle entuudestaan tuttua vai ei.

Ohjaan työpajan yhdessä Mika Peltolan, Tunneklinikka kanssa.

Kokemuksia ohjaajien Mikaela ja Mika valmennuksista ja työpajoista:

”Ilta ol rakkaudellinen ja hyvin lämminhenkinen. Tunsin oloni turvalliseksi ja sen kautta oli helppo olla harjoituksissa syvällä sisällä. Illan ohjauksesta anna sinulle 5/5 pisteet, sillä sinusta välittyi hyvin lämmin ja välittä tunne, joka on mielestäni tärkeää koko illan energiaa ajatellen. Siihen oli helppo samaistua.”* työpaja, Mikaela

”Työpaja tunteiden tunnistamiseen auttoi minua ymmärtämään omien tunteideni vaikutusta elämässäni. Olin sulkenut hyvin pitkän aikaa omat tunteeni ja minun oli vaikea näyttää miltä minusta oikeasti tuntui. Minulla oli jotenkin tunne, että minun tunteeni eivät ole hyväksyttyjä ja siksi en halunnut näyttää niitä avoimesti muille. Tunnetyöpaja auttoi ymmärtämään, että minun tunteeni ovat tärkeitä ja merkityksellisiä ja voin näyttää tunteeni vapaasti. Tunnetyöpajan ansiosta olen nyt omia tunteitani kohtaan avoimempi ja tunnistan tunteeni helpommin” työpaja, Mika

”Sain olla oma itseni ja minua ei velvoitettu toimimaan tietyllä tavalla. Tämä oli hyvä asia. Tunsin, että tulin kuulluksi kaikilla tasoilla ja minun oli helppo puhua ja avautua minulle tärkeistä asioista. Suuri kiitos Mikaelalle ohjauksesta, rauhallisuudesta, ymmärryksestä ja turvallisuuden tunteen luomisesta. Hänellä on kyky antaa tilaan ja aikaan riittävästi prosessiin ja sen kehittymiseen ja loppuun saattamiseen.” valmennus, Mikaela

”En tiennyt, että minulla on sisään lapsi. Olin kokenut monen vuoden ajan selittämätöntä turvattomuuden tunnetta. Minun oli vaikea olla yksin ja koin jonkinlaista sosiaalisen tilanteiden pelkoa. Olin miettinyt mistä turvattomuuden tunne voisi johtua, mutta en ollut saanut siihen vastausta. Vasta, kun tunneterapiassa sain tutustua sisäiseen lapseen, ymmärsin, että turvattomuus juontuu lapsuuden kokemuksista. Oli ihanaa, kun sain tutustua sisäiseen lapseeni ja auttaa sisäistä lastani pääsemään menneisyyden kokemuksista vapaaksi. Turvattomuuden tunne vapautui ja koen nyt itseni avoimemmaksi sosiaalisissa tilanteissa” valmennus, Mika

”KIITOS työpajasta, joka koski rajoja ja kuuntelua! Se oli juuri mitä tarvitsin. Alussa oli yllättävänkin vaikea sekä kuunnella itseä, että kertoa toiselle mitä kaipaan. Ja toisen kuuntelemisessakin olisi voinut olla läsnäolevampi. Kun näitä sitten kolme tuntia harjoiteltiin, niin kyllähän se luontevammaksi muuttui 🙂 Seuraavana päivänä minulla oli ihana kohtaaminen uuden treffikumppanin kanssa, ja uudet taidot tuli heti käyttöön. Olen varma, että tällä työpajalla oli iso rooli siinä, miten paljon luottamusta, läsnäoloa ja aitoutta tuossa kohtaamisessa oli! Eli kiitos <3 <3 <3” työpaja, Mikaela

”Minulle jatkuva huono olo elämässäni parisuhteeni ei toimi ja tunsin työssäni valtavaa huonommuutta. Olin kärsinyt kaksi kertaa masennuksen ja työuupumuksen. Tunsin tarvitsevani, jotakin muuta lähestymistapaa asialleni. Mikan kanssa miellyttävien ja avaavien keskustelujen jälkeen sain kiinni syyllisyydestä, joka oli syntynyt lapsuudessa, vanhempien tavasta syyllistää minua. Harjoitusten kautta uskalsin kohdata sisäisen lapseni ja menneisyyden. Vahvistimme turvan tunnetta ja sain ottaa sisäisen lapsen omaan turvalliseen syliin. Nyt tiedän, että sisäinen lapsi on turvassa ja minun on helpompi käsitellä syyllisyyden tunnetta ja antaa anteeksi menneisyydelle” valmennus, Mika

”Työpajan lopussa voin paljon paremmin, kuin ennen työpajaa. Olo oli rauhallinen ja tyytyväinen. Sain lisäksi konkreettisia oppeja omien rajojen sekä toiveiden ilmaisusta sanallisesti, näyttämällä fyysisesti sekä fyysisesti etäisyyttä ottaen. Parasta oli juuri koko homman kehollisuus. Se tunne, joka minulla oli pajan loppupuolella, oli upea! Olin todella selkeästi kehossani. Enkä tehnyt muuta, kuin kuuntelin, miltä minusta tuntuu! Ja tein toiselle asioita, jotka olivat minulle ok tehdä ja joita hän toivoi minun tekevän. Toivon pääseväni osallistumaan uudelleen! työpaja, Mikaela

Ilmoittaudu mukaan!

Aika: To 2.11. klo 18

Paikka: Runeberginkatu 31, 00100, Helsinki

Hinta: 39€ (sis. alv 24%)

Aloitamme tasan klo 18 (ovet avataan klo 17:45). Tule mielellään ajoissa niin ehdit rentoutua ja päästä tunnelmaan. Ota mukaan mukavat vaatteet, vesipullo ja avoin mieli. Se riittää.

Ilta on K-18 ja päihteetön. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Työpajan aikana sitoudut luottamuksellisuuteen ja kunnioittamaan omia ja toisten rajoja. Nämä käydään tarkemmin läpi työpajan alussa.

Varmista paikkasi lunastamalla lippu tältä sivulta. Kannattaa olla nopea! Osa työpajoistani on myyty loppuun kuukautta ennen tilaisuutta.

Mikäli estyt yllättäen tulemasta, voit lahjoittaa/myydä paikkasi jollekulle tutullesi. Ilmoitathan tällöin asiasta minulle mahdollisimman pian sähköpostilla mikaela@dunder.fi. Laita viestiin myös uuden osallistujan yhteystiedot (nimi, numero, sähköposti). Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautan osallistumismaksut.

Lisätietoja: Mikaela Dunder // mikaela@dunder.fi // https://mikaeladunder.fi

Ohjaajat

Mikaela Dunder: Parantaja (intuitiivinen, reiki, shamanismi), Tantrinen elämäntaidon valmentaja (TLC), Tantra Massage Therapist, Joogaohjaaja, KTM

Mika Peltola (Tunneklinikka): Meditaatio ohjaaja, LCF- Coach, TKT- terapeutti, NLP- ohjaaja, hypnoosi ja mentaalivalmentaja.

Mika on 20:n vuoden aikana auttanut ihmisiä monenlaisten henkisten ongelmien, vaikeiden elämäntilanteiden ja tunne haasteiden parissa. Hän on pitänyt erilaisia työpajoja, retriittejä, meditaatioiltoja ja kouluttanut tunneterapiaohjaajia useamman vuoden aikana. Ihmisen henkinen- ja tunnehyvinvointi on lähellä Mikan sydäntä, koska se on kaiken hyvän elämän perusta.

 

 

 

 

 

 

 

TAPAHTUMAT

Kaipaatko rentoutta, uusia näkökulmia, uusia työkaluja tai motivoitumista?

Anna itsellesi hyvää oloa -hypnoosikurssin on juuri sinua varten.

Tämä on lyhyt ja intensiivinen Anna itsellesi hyvää olo – hypnoosikurssi

 •  OPI HYPNOOSIN PERUSTEET
 •  LISÄÄT HYVÄÄ OLOA 

MIKÄ PARASTA!!!

TÄMÄ KURSSI MOTIVOI SINUN ALITAJUISET RESURSSIT UUDELLE TASOLLE JA NIIN ON KÄYNYT KAIKILLE KURSSILAISILLE.

HYPNOOSIKURSSI:

Aika: 23 – 24. 4. 2022. Klo 09.00 – 16.00

Paikka: Hatanpään puistokuja A 22 Tampere

Kaipaatko rentoutta, uusia näkökulmia, uusia työkaluja tai motivoitumista?

Anna itsellesi hyvää olo viikonloppukurssi 

Nyt siihen on hyvä mahdollisuus, sillä tulen järjestämään

Anna itsellesi hyvää oloa -hypnoosikurssin, joka saa sinut hymyilemään ja nauramaan.

Mikä parasta saat tietoa ja taitoja miten käyttää hypnoosimenetelmiä lisäämään omaa henkistä hyvinvointia ja kuinka auttaa ystäviä tai perheenjäseniä. Hypnoosikurssi vahvistaa itsearvostusta ja motivaatiokin saattaa saada harppauksen eteenpäin kurssilla. Niin on käynyt monelle

Varaa paikkasi hypnoosikoulutukseen, ilmoittaudu mukaan 18.4.2022 mennessä. S-posti: tunneklinikka@gmail.com ja puh: 0443336719 myös tekstiviestillä 

Lupaan, että tämän hypnoosikurssin jälkeen olet energisempi, iloisempi ja asiat tuntuvat helpommilta. Tulet saavuttamaan joitain sinulle tärkeitä tavoitteita tämän kurssin jälkeen.

Miksi näin? Siksi koska kaikki harjoitukset ja tekniikat toimivat juuri sinun parhaaksesi vahvistaen valmiina olevia mahdollisuuksiasi ja tavoitteitasi. Ilo ja positiivisuus luonnostaan antaa meille paljon eteenpäin vievää energiaa.

Miksi siis et lähtisi mukaan laajentamaan ajatteluasi ja ottamaan käyttösi helppoja ja hyödyllisiä työkaluja, joista on sinulle hyötyä hyvin pitkäksi aikaa.

Iloiseen ja motivoituneeseen ryhmään mahtuu mukaan 6-8 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.4.2022. Mennessä sähköpostilla: tunneklinikka@gmail.com tai puh 0443336719 myös tekstiviestillä

Anna itsellesi hyvä olo -hypnoosikurssi hinta 299€

Roosa Humisto sanoi hypnoosikurssin jälkeen: Siihen nähden mitä kursilla opin, oivalsin ja ymmärsin hypnoosikurssi oli suorastaan ilmainen

Kouluttajina toimi

Mika Peltola, tunneterapeutti, hypnoosi- ja mentaalivalmentaja, coach.

Olen toiminut 15 vuotta hyvinvointialan yrittäjänä, kouluttanut ja auttanut ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään ilon ja positiivisuuden elämään käyttäen apuna hypnoosi-, NLP- ja tunneterapiamenetelmiä.  https://tunneklinikka.fi/

 

Koulutuksen sisältö pääpiirteittäin:

La 23.4.2022 klo 9.00- 16.00

 • Tervetuloa ja tutustutaan
 • Hypnoosi ja vähän hitoriaa.
 • Teoriaa juuri sopivasti, jotta päästään alkuun.
 • Samaistutaan ja opitaan ohjaamaan
 • Suggestioherkkyyden testaaminen
 • Hypnoosin valmistelu kartoitus ja tiedon keräämin 
 • Hypnoosin luominen 1,2,3,4,5…. ja 10:n ja olet hypnoosissa
 • Hypnoositekniikan harjoittelua

Su 25.4.2022 klo 9.00- 15.30

 • Hypnoositekniikan harjoittelua
 • Hypnoosipolun rakentaminen
 • Työkalu: Hyvän olon laajentaminen
 • Työkalu: Mielimaisema ja sisäinen viisaus
 • Työkalu: Itsearvostuksen, itsekunnioituksen ja itseluottamuksen vahvistaminen

Yritykset  299€ + Alv.

Yksityiset 299 sis/Alv

Nähdään koulutuksessa

Tervetuloa

Tule mukaan

Syksyn retriitti-illat Tampereella!

 

Lisää kehon, mielen ja tunteen tasapainoa, hyvän virtausta ja kuule ydinminääsi paremmin.

Illat ovat hyvin rentouttavia ja samalla energisoivia.

Teemme illoissa ohjattuja hengitys-, mielikuva- ja meditaatioharjoituksia, jotka avaavat ja vahvistavat omaa ymmärrystä sekä vahvistavat tasapainoa.  Käymme harjoitusten lomassa keskustelua illan aiheesta sekä nostamme esille miten voimme vaikuttaa teeman aiheeseen itsessämme positiivisella ja voimaannuttavalla tavalla.

Hyvän olon takuu: Lähdet retriitti-illasta tasapainoisempana, kuin tullessasi.

Retriitti-Illat sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesti henkisestä hyvinvoinnista.   

Retriitti-iltoja on viisi ja jokaisessa oma teemansa. Henkisen hyvinvoinnin kannalta olisi hyvä käydä lävitse kaikki viisi iltaa. Näin saat parhaimman hyödyn itsellesi, mutta aina voit tulla siihen iltaan mukaan mikä kutsuu sinua eniten.

Tarjouksena on viiden kerran retriittipaketti. Ostaessasi keralla kaikki viisi kertaa saat yhden retriitti-illan ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset

Mika Peltola p. 044-3336719 tunneklinikka@gmail.com

Nenne Amnell p. 040-7026149

nenne.amnell@algu.fi

Pakettihinta 160€.  Suosittelen tätä vaihtoehtoa lämpimästi

Yksittäisen retriitti-illan hinta 40€  

Retriitti-illat ja teemat syyskaudella 2020

Lisää kehon, mielen ja tunteen tasapainoa, hyvän virtausta ja kuule ydinminääsi paremmin.

 1. Omat rajat, to 8.10.
 2. Tunnetasapaino, to 29.10.
 3. Itsearvostus, ma 9.11.
 4. Sisäinen lapsi, 23.11.
 5. Energiatasapaino, ma 7.12.

Ohjaajana Mika Peltola

Tunne- ja mentaalivalmentaja, hypnoosiohjaaja, coach

Hinta: kertamaksu 40 euroa,

5 kertaa yhteensä 160 euroa.

 

Kaikki retriitti illat klo 18-20 osoitteessa

Hatanpään Puistokuja 22 C, Tampere.

 

 

 

 

Oivalla Itsestäsi -retriitti Hauhon Uiskolassa

03.-05.04.2020 

Retriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat elämääsi lisää jaksamista, positiivista energiaa, hyvää oloa ja oivalluksia. Mielen Päällä -retriitti tarjoaa sinulle ihanteellisen ympäristön, jossa voit rauhassa pysähtyä itsesi ääreen ilman häiriötekijöitä tai velvollisuuksia.

Ilmoittautuminen retriittiin viimeistää 02.03.2020. Tällä hetkellä käytä ilmoittautumiseen sähköpostia nenne.amnell@algu.fi (Mielen päällä sivujen kautta ilmoittautuminen tällä hetkellä pois käytöstä)

Mielen päällä 03.-05.04.2020 Lue lisää retriitistä, klikkaa tästä

Retriitin ohjaajat: Mika Peltola ja Nenne Amnell

HYVINVOINTIA JA MOTIVAATIOTA HYPNOOSIN AVULLA

 •  OPI HYPNOOSIN PERUSTEET
 •  LISÄÄ HYVÄÄ OLOA

 

Aika: 28.9 – 29.9. 2019. Klo 09.00 – 16.00

Paikka: Hatanpään puistokuja A 22 Tampere

Etsitkö itsellesi keinoja rentoutumiseen ja hyvinvointiin arjessa? Työskenteletkö ohjauksen parissa ja kaipaat lisätyökaluja asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi? Kaipaatko nopeampaa ja syväluotaavampaa otetta asiakas- ja ohjaustyöhön?

Positiivisen hypnoosin monimuotoiset käyttötarkoitukset sopivat loistavasti voimavarojen ja motivaation lisäämisen ja kohentamaan itsearvostuksen tunnetta. Mielen ja alitajunnan voimavarojen valjastaminen käyttöön positiivisen hypnoosin avulla lisää hyvinvointia ja onnellisuuden tunnetta

Varaa paikkasi hypnoosikoulutukseen, ilmoittaudu mukaan 21.9.2019 mennessä. S-posti: tunneklinikka@gmail.com

Sitova ilmoittautumien koulutukseen vahvistetaan varausmaksulla 150€   

Koulutukseen otetaan mukaan kymmen ensimmäistä ilmoittautujaa!

Kouluttajina toimivat:

Mika Peltola, tunneterapeutti, hypnoosi- ja mentaalivalmentaja, coach.

Mika Peltola on soveltanut hypnoosia asiakastyöskentelyssä monen vuoden ajan ja kehittänyt positiivisen hypnoosin tekniikan tunnelukkotyöskentelyssä. Itsearvotuksen tunteen lisääntyminen positiivisen hypnoosin avulla on auttanut monia asiakkaita vahvistamaan hyvää oloa ja lisäämään onnistumisen tunnetta elämässä.  https://tunneklinikka.fi/

Nenne Amnell, johdon coach, työnohjaaja STOry, työnohjauksen kouluttaja, NLP master.

Nenne Amnell Algu Oy:stä on kokenut, että positiivisen hypnoosin avulla asiakkaiden alitajuiset resurssit on saatu paremmin käyttöön ja he ovat edenneet omissa tavoitteissaan nopeammin. https://www.algu.fi/

Koulutuksen sisältö pääpiirteittäin:

La 28.9.2019

 • Hypnoosin historia
 • Hypnoosin käsitteitä
 • Tunnottomuusharjoitus
 • Suggestioherkkyyden testaaminen
 • Hypnoosi ja mieli
 • Hypnoosi-induktio ja induktioharjoittelu
 • Hengityksen merkitys hypnoosityökaluna
 • Vasteet ja hypnoositilan tunnistaminen
 • Hypnoositekniikan harjoittelua

Su 29.9.2019

 • Hypnoositekniikan harjoittelua
 • Tietoinen mieli ja alitajunta
 • Hypnoosipolun rakentaminen
 • Työkalu: Hyvän olon laajentaminen
 • Työkalu: Mielimaisema
 • Työkalu: Itsearvostuksen, itsekunnioituksen ja itseluottamuksen puu

Koulutuksen hinta:

Yritykset  550€ + Alv.

Yksityiset 550 sis/Alv

Nähdään koulutuksessa

Tervetuloa

Syvärentoutus Helsinki

Vaikuta omaan sisäiseen hyvinvointiin ja tule rentoutumaan

Aika 

Paikka  Tunneklinikka, Valkeatalo Ilkantie 4 (Haaga) 00400 Helsinki

Jos olet kiireinen ja stressaantunut ja sinun on vaikea pysähtyä arjessa hetkeksi rauhoittumaan niin syvärentoutus auttaa sinua saavuttamaan rentoutumisen tilan nopeasti ja helposti.

Syvärentoutuksen hyödyt

Lihasjännitys vähentyy ja stressi vapautuu
Keskittyminen syventyy
Syvempien oivallusten tuottaminen lisääntyy
Mielihyvää tuottavien hormonien tuotanto lisääntyy
Jo yhdellä syvärentoutus kerralla saavutat mielenrauhoittumisen ja stressittömän tunnetilan

Ilmoittautuminen 7.4. mennessä tunneklinikka@gmail.com tai tekstiviestillä p. 04433367

Ohjelma

 • Hengitysharjoitus
 • Ohjattu mielen ja kehon rentoutuminen
 • Mielen positiiviset voimavarat
 • Motivaation ja positiivisuuden vahvistaminen

Hinta 20€/hlö

Ohjaaja Mika Peltola

 

Motivaation ja luovuuden kurssi Utössä

Mukana Suomen ykkös stand up koomikko Matti Patronen

Aika  Elokuussa 2018
Paikka  meren äärellä, Utössa

Lähde voimaantumaan meren äärelle!

Takaan sinulle, että tällä matkalla tulet saamaan uusia oivalluksia, runsaasti voimavaroja ja hyvän mielen pitkäksi aikaa! Mikä elämässä voisi olla parempaa, kuin vahvistaa omaa positiivisuutta ja luovuuden pääomaasi, joka auttaa jaksamaan arjessa paremmin Varaa siis paikkasi nopeasti elämykselliseen ja seikkailuhenkiseen saaristomeren viikonloppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Toivon, että näen sinut Utössa  Elokuu 2018

Lisätiedustelut:
info@sampsakorhonen.fi
tunneklinikka@gmail.com