Hypnoosi

Suorituskyky heikko

Riippuvuus vaivaa

Jännitystila esteenä onnistumiseen

Varaa aika hypnoosiin

Espoon tai Tampereen vastaanotolle

044 3336719/ tunneklinikka@gmail.com

Tunneklinikan hypnoosi tarjoaa apua mm. seuraaviin

Tavoitteiden vahvistaminen ja savuttaminen
-Painonhallinta
-Esiintymisjännitys
-Pelkotilat ja fobiat
-Tupakoinnin lopettamiseen

 

Varaa aika nyt tunneklinikka@gmail.com p.0443336719

 

 

 

Hypnoosin hyödylliset vaikutukset tehostuvat, kun keho rentoutuu syvemmin ja

-Lihasjännitys vähentyy ja stressi vapautuu
-Tahdonvoima ja positiiviset voimavarat lisääntyvät
-Keskittyminen syventyy
-Syvempien oivallusten tuottaminen lisääntyy
-Mielihyvää tuottavien hormonien tuotanto lisääntyy
-Alitajunta vahvistuu ylläpitämään haluttuja muutoksia
-Positiivisten ja motivoivien suggestioiden vastaanottoherkkyys lisääntyy
 Kaikki tämä tukee haluttujen tuloksien saavuttamista hypnoosin aikana.

 

 

 

Hinnasto:

Yksi käyntikerta 120€

Kolmen käyntikerran paketti  yht. 360 € nyt 330€

Huom: Yrityslaskutuksessa Alv lisätään hintaan

Varaa aika

044 3336719 / Mika Peltola
tunneklinikka@gmail.com


 

Hypnoosi asiakkaiden palautteita

 

 Tommi 43v. duunari, soittaja ja taiteileva mies.

Aloitin tupakoinnin  11-12 vuoden iässä.  Väliin mahtuu savuttomiakin aikoja ja lukuisia tupakoinnin lopettamisen yrityksiä, mutta aina vaan palasin tupakkaan. Olin niin koukussa tupakkaan, ettei mikään korvike auttanut minua lopullisesti eroon tupakasta! Googlasin eroon tupakasta hypnoosilla. Löysin Tunneklinikan ja otin yhteyttä sinne. Ajattelin, että maksakoon mitä lystää, jos oikeasti pääsisin eroon nikotiinihirviöstä, tupakointitavasta jne. Vaikka olenkin ns. kallellaan ”henkimaailman asioihin”, niin epäilin hypnoosin tehoa ja koko hypnoosia ensin.
Ensimmäinen hypnoosikerta toimi kohdallani todella vahvasti, enkä ole sen jälkeen tupakoinut, enkä tuntenut pakottavaa tarvetta tupakoinnille! Ensimmäiset tuntemukset hypnoosin jälkeen oli todella onnentäyteiset ja ”vastasyntyneet”, olin superiloinen ja rentoutunutJa  mieli kirkkaana siitä ajatuksesta etten enää koskaan polta tupakkaa!
Kolmannella hypnoosikerralla käsiteltiinkin muita ongelmia ja aiheita, kun kaksi ensimmäistä kertaa oli toiminut tupakoinnin karkottamiseen niin hyvin!
On vaikea kuvailla sanoilla sitä kiitollisuuden määrää mitä tuntee saamansa avun vuoksi. Hypnoosista oli minulle SUURI apu. Olen nyt ollut tupakoimatta jo vuoden verran. Tuhannet suuret kiitokset elämänlaatuni parantamisesta Tunneklinikalle, KIITOS!

Irti tupakasta ja elämänlaatu parani 

Olavi Tampereelta tupakoi 66 vuotta ja lopetti tupakoinnin hypnoosin avulla.

Kävin lääkärissä 2017 keuhkojeni vuoksi, koska vointini oli niin huono. Lääkärin tutki keuhkoni ja hän antoi minulle kaksi vaihtoehtoa, joko lopetatte tupakoinnin kokonaan tai keuhkoahtauma, joka on pahanlaatuinen, tulee päättämään elämänne ennenaikaisesti.

Tämä lääkärin antama tieto keuhkojen terveydentilasta oli järisyttävä, ”se todella pysäytti” silloin päätin, että tahdon lopettaa tupakoinnin kokonaan, koska minulle se olisi elämäni kannalta tärkeä päätös. Olin kokeillut aiemmin lopettaa tupakoinnin nikotiini valmisteilla, lääkityksellä ja akupunktiolla, mutta nämä eivät vieneet tupakan himoa pois ja sen vuoksi tupakointi oli jatkut aiemmin.
Viimeisenä keinona omalla kohdallani oli hypnoosi, jota en ollut aiemmin kokeillut.

Minulle tehtiin kaksi hypnoosi istuntoa peräkkäisinä päivinä ja nämä kaksi istuntoa hävittivät 66 vuoden tupakanhimon. Täytyy sanoa, että olin aluksi epäileväinen hypnoosia kohtaan, mutta se apua jonka sain hypnoosista, oli minulle elämäni pelastaja.

Olavin kertoi tuntemuksia hypnoosin jälkeen
Nukuin yöni hyvin ja syvästi hypnoosin jälkeen.
Himoa ei ole edes nikotiini korvikkeisiin!
Jaksoin aamulla kävellä postilaatikolle.
Tunnen ja tiedän, että nyt pääsin eroon tupakasta.
Tupakanhimo on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, tämä on merkillistä ja ihmeellistä

Sain terveyteni ja elämänilon takaisin. Lapseni ja lapsenlapset, ovat  onnellisia, kun en enää tupakoi. Olen virkeämpi ja elämänlaatuni on parantunut päivä päivältä enemmän.

Kannustan kaikki lopettamaan, jotka miettivät tupakoinnin lopettamista.

Elämäni ja terveyteni on arvokkaampaa, kuin tupakointi.

Terveisin Olavi Tampereelta

.

Irti tupakasta

Olin polttanut 35 vuotta askin tai puolitoista päivässä. Olin kokeillut erilaisia lopetusmenetelmiä tupakoinnin lopettamiseen myös lääkitystä, mutta sekään ei saanut minua lopettamaan tupakointia. Oli kuullut hypnoosista apuna lopetukseen ja päätin vielä kokeilla hypnoosia, josko se auttaisi. Suurin lopettamiseen liittyvä este oli pelkoni vieroitusoireiden tuleminen lopettamisen jälkeen.

Varasin ajan hypnoosiin Tunneklinikalle ja kerroin, että pelkään vieroitusoireiden tulemista ja olen epävarman onnistumisen suhteen. Minut otettiin hyvin vastaan ja kuunneltiin mieltä painavat asiat ja kannustettiin vahvistamaan päätöstä, että tulen onnistumaan lopettamisessa.

Ensimmäisellä käynnillä tehdyn alkuhaastattelun aikana tajusin, että tupakointini oli vain tapa, jota olin noudattanut uskollisesti pitkään, huomasin myös, että en edes pitänyt tupakan mausta suussani tai saati sen hajusta, jos joku muu oli polttanut.

Minulle tehtiin alkuun muutama mielikuvaharjoitus pelkooni liittyen ja sitten hypnoosi, jossa käytiin, päivittänen tupakanpolttoon liittyvä rytmi lävitse ja sain vahvistavia suggestioita vieroitusoireiden minimoimiseen.  Tämä oli hämmästyttävään tehokas, sillä lähdettyäni vastaanotolta minun ei tehnyt mieli tupakkaa lainkaan ja tunsin jotenkin sisäistä varmuutta.

Seuraavana aamu heräsin ja hyvin nukkuneena ja mielessäni kävi, että polttaisin tupakan matkalla töihin, minulla tosin ei ollut tupakkaa, mutta ajattelin että pummaan tupakan työmatkalla joltain ihmiseltä bussipysäkillä.

Tällaisen ajatuksen varalle olin saanut hypnoosissa kädenpuristus tekniikan, jota tulisi käyttää vanhan mielihalun vallatessa auttamaan selviämään vanhan tavan eliminoimiseen.

Mielenkiintoista, että ajatukseni ja suunnitelmani tupakan hankkimisen ja polttamiseen työmatkalla ei koskaan toteutunut, sillä sisäisesti tunsin vahvuutta pysyä lopetus päätöksessäni ja annettu käden puristustekniikka en edes tarvinnut.

Päivä töissä meni jota kuin hyvin, mutta kaipasin silti kahvitauko tupakkaa, mutta en sortunut mielihaluun, sillä tiesin, että illalla minulla on toinen aika hypnoosiin varattuna ja selviän sinne asti.

Töiden jälkeen menin toisen kerran Tunneklinikalle ja kerroin mitä päivän aikana oli tapahtunut, sain kannustusta ja kehuja, kun olin pysynyt päätöksessäni ja kävimme lävitse päivän heikot kohdat, jossa olin kokenut tarvetta polttaa, teimme jälleen hypnoosia tilanteisiin, jotka olivat tuottaneet vaikeutta ja sain vahvistusta päätökseeni olla polttamatta ja hypnoosin jälkeen lähdin kotiin entistä varmempana ja varmempana, että onnistun lopettamisessa.

Kolmantena päivänä huomasin, että tupakka yskä, jota olin yskin aamuisin ja töissä pitkin päivää aiemmin oli hävinnyt kokonaan pois ja pelkäämiäni vieroitusoireita ei tullut tai en ollut ainakaan niitä huomannut. Kurkussani aiemmin ollut ikään kuin palan tuntemus oli myös poistunut, mietinkin, että voiko keho todella näin nopeasti vapautua nikotiinin liittyvistä haittavaikutuksista ja minun kohdalla se ainakin näytti olevan niin. Hämmästelin myös sitä, että olin varannut itselleni nikotiinipurukumia kaiken varalta, mutta yhtään purkkapalaa en tarvinnut nikotiinipurukumia.

Minulla oli vielä kolmas ja viimein käyntikerta tunneklinikalla hypnoosiin ja kävimme vielä läpi mahdolliset tilanteen joissa olisi ollut vaikeuksia olla polttamatta, mutta niitä ei tuntunut enään olevan. Olin vielä samana päivänä löytänyt yhden askin tupakkaa työpöytäni laatikosta, joka sinne oli unohtunut. Mutta rutistin tupakka-askin kasaan ja heitin sen hyvästelleen roskikseen, eikä tämä tehnyt yhtään vaikeaa, päinvastoin tunsin suorastaan tyytyväisyyttä, siitä että pytyin heittämään tupakat pois ja enää minun ei tarvinnut polttaa yhtään.

Tuntemukseni olivat selvät päätökseni suhteen, että tupakka on jäänyt pois täysin elämästä kolmen päivän hypnoosien avulla.

Kiitos avusta ja tuesta

Asiakas: ” Pelkäsin vieroitusoireita”

Apu mustasukkaisuuteen

Kuulin Tunneklinikasta ystävältäni ja päätin kokeilla, saisinko apua omiin tunneongelmiini. Mustasukkaisuus, luottamuspula ja huono itsetunto olivat aiheuttaneet ongelmia jo vuosia, mutta nyt ne olivat ennestään kärjistyneet.
Kun kerroin Mikalle itsestäni, tuli luottavainen olo.

Yksi kysymys herätti minut: ”Kuka sinua tsemppaa?”, Tämä sai minut viimein tajuamaan, että vihdoin joku kuuntelee ja ymmärtää miltä minusta tuntuu.

Teimme Mikan kanssa erilaisia mielikuvaharjoituksia ja hypnoosia, joka kerta oivalsin asioita, jotka auttavat minut eteenpäin ja pääsemään pahojen asioiden ja tunteiden yläpuolelle.

Nyt ne oivallukset tuntuvat jo lähes itsestään selviltä. Jatkoin saamieni äänitteiden kuuntelua ja harjoitteiden tekemistä kotona ja asiat ovat pikkuhiljaa, mutta varmoin askelin kirkastuneet ja jatkavat kirkastumista.

Välillä tapaamisissa itkin ja välillä nauroin, mutta joka kerta sain Mikalta mukaani hyviä menetelmiä siihen, miten saan tunteeni kuriin ja ajatukseni selkeiksi, sekä tietenkin hyvän ja kevyen mielen!
En voi kyllin kiittää ja tiedän, että kotona ollaan samaa mieltä! Ilo ja luottamus asuvat nykyään meillä 🙂

Suuri kiitos kaikesta 🙂 

Terv. Maria 

 

Sisäilmaongelma helpotti

Olin kärsinyt parin viime vuoden aikana monenlaisista vaivoista, joista viimeisimpinä ja varmaan hankalimpina sisäilmaongelmat. Oireet yleistyivät ilmenemään kodin lisäksi monissa muissakin tiloissa ja rajoittivat elämääni huomattavasti. Onneksi tuli mieleen kääntyä Mikan puoleen. Kävin kolme kertaa Tunneklinikalla terapiassa ja hypnoosissa ja uskokaa tai älkää – vaivani alkoivat helpottaa! Nyt jatkan kotona itseni terapoimista samalla mallilla, Mikan ohjeiden mukaan. Suosittelen kokeilemaan.

Asiakas Pia

 

Eturauhassyövän jälkeen seksihalut takaisin

Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia.  Hoitotila oli fiksu ja asiallinen, tunnelma siellä hyvin rauhallinen ja intiimi. Menin hoitoon eturauhassyövän seurauksena tehdyn radikaalin poistoleikkauksen aiheuttaman erektio-ongelman vuoksi. Tämä on aiheuttanut myös henkisiä esteitä ja haluttomuutta.

Taustalla myös monenlaisia huolia, esim. taloudellisia huolia, kuolemantapauksia ja aikuisiin lapsiin liittyviä murheita. Nämä vaikuttivat seksuaaliseen halukkuuteen jo ennen syövän toteamista.

Ongelmaa lähestyttiin etsimällä psyykkisiä syitä haluttomuuteen. Mika osasi avata mielenlukkoja, jotka vaikuttavat seksuaaliseen halukkuuteen. Näitä en ollut itse osannut yhdistää asiaan enkä olisi osannut nostaa niitä esille. Sain avaimia siihen, miten olla itselleen armollinen ja antaa keholle aikaa toipua leikkauksen aiheuttamista haitoista.

Hypnoosin aikana kehoni selvästi reagoi, tunsin verenvirtauksen voimakkaana, silmissä näkyi tummanpunaista sekä vihreää, peniksessä tuntui pakotusta, samoin leikkaushaavoissa. Erektiota en kuitenkaan tuntenut.

Seksi hoidon jälkeen tuntui henkisesti vapaalta ja samanlaiselta kuin ennen kuolemantapauksia, syöpää ja muita murheita, vaikka erektio ei olekaan täydellinen. Hoidon jälkeen olen pystynyt nauttimaan seksistä henkisellä tasolla kuten ennen leikkausta enkä koe syyllisyyttä puutteistani. Koen oloni seksin aikana nyt itsevarmemmaksi.

Kokemus oli kokonaisuudessaan mieltä rauhoittava. Mika otti tilanteen hyvin haltuun, tuli hyvin luottavainen olo. Hän tiesi mitä oli tekemässä ja tuntui hyvin ammattimaiselta. Saatoin heittäytyä hoitotilanteeseen. Hän osasi hakea juuri niitä asioita, jotka aiheuttivat minussa ahdistusta. Pääsin hyvin rauhalliseen ja levolliseen tilaan, jota ohjattiin turvallisesti. Näin useita eri värejä eri tunnetiloissa; tummasta violetista limen vihreään.

Tunto käsistä hävisi hypnoosin aikana, ei tuntunut painon tuntua tai puutumista, ikään kuin käsien tilalla olisi ollut tyhjää. Sain kokea tunnekuohuja, jotka tulivat yllätyksenä, ne toivat helpotuksen tunnetta. Hoidon jälkeen olo oli raukea ja kevyt.  Kokemus oli kokonaisuudessaan mieltä rauhoittava.

Rauno

Vapautuminen tulipalon pelosta

”Olen teini-iästä asti kammoksunut tulipaloja ilman järkevää syytä.
Tulipalopelkoni on kasvanut iän myötä vain suuremmaksi ja pahimmillaan kotoa lähteminen vienyt puolikin tuntia. Usein olen joutunut palaamaan takaisin kotiin, vaikka olisinkin kävellyt jo korttelin päähän. Silloinkin järkeni on sanonut että kaikki on kunnossa ja olen aivan varma ettei sähkölaitteita jäänyt päälle, mutta rintaani on puristanut ja ahdistus vaatinut kehon kääntymään takaisin kotiin.
Ennen hypnoosia kotoa lähtemiseen kesti viidestä viiteentoista minuuttiin.

Ongelmakohtia olivat muun muassa vedenkeittimen pistoke, hellan levyt tai uuni, jatkojohdot, akkulaturit ym. Tiesin että pelko oli järjetön, mutta rintaa puristi mikäli en mennyt tarkistamaan mieleen juolahtaneita ongelmakohtia. Välillä myös palasin tarkistamaan ettei yöpöydälläni oleva vesipullo voi tippua johdon päälle ja myös pyykinpesukone, fööni, muut sähkölaitteet joita en olisikaan edes kyseisenä päivänä käyttänyt ja olin siitä tietoinen. Nämä ongelmapisteet eivät aiheuttaneet ahdistusta kun olin kotona, mutta erityisesti kun lähdin pidemmäksi aikaa, kuten viikonlopuksi tai yöksi töihin, lähtö kesti useita jopa kymmeniä minuutteja päätin lähteä kokeilemaan hypnoosia. Jo yhden hypnooosi kerran jälkeen ahdistukseni helpottui! Kotoa lähteminen ei enää ollut suorite.

Enää en kiertänyt asuntoa ja kaikkia ongelmapisteitä, yleinen vilkaisu lähdön yhteydessä riitti. Saatan yhä pari kertaa vilkaista keittiön lähtiessäni, mutta en ole enää kertaakaan joutunut palaamaan asuntooni oven suljettuani.”

Kiitos
Nainen 27v

Irti peloista ja uusi työpaikka

Koin hypnoosin turvalliseksi ja selkeäksi työvälineeksi kulkea sellaista polkua, jonne en kokenut yksin pääseväni. Koska kuulin, että sillä voi taltuttaa tai muuntaa syviä tunnelukkoja kehon piiloista esim. pelon, tai syvempiä, vääristyneitä mielen ja tunteiden ohjelmointeja, kuten esim. addiktion, niin päätin kokeilla.

Itse pääsin huomaavaisella ja ammattimaisella avustuksella käsiksi näkymättömiin ja tiedostamattoman esteisiin, jotka vapautuivat heti ensi kerran myötä. Arkielämässä sain nopeasti todeta tuloksia, koska nämä esteet olivat poissa!

Koin vapautumisen tunnetta, voimaannutusta, itseluottamuksen lisääntymistä. Näistä muodostui selkeitä onnistumisia arjessa, kuten uskallusta kohdata ihmisiä ja tilanteita, joita aiemmin en olisi nyt toteutetulla tavalla kohdannut ja käsitellyt.

Yksi riemuvoitto on ollut mm. työhaastatteluissa onnistuminen ja sen kautta uuden työpaikan saaminen.

Olen äärettömän kiitollinen upeasta palvelusta Tunneklinikalla ja voin lämpimästi suositella hypnoosihoitoa kenelle vain.

-Hiljainen-

Irti jännityksestä

Asiakkaallani oli autokoulun ajotunteja kohtaan valtavaa epävarmuutta ja pelkoa jopa niin paljon, että ajo-opettaja oli todella huolissaan asiakkaan suoriutumisesta inssiä kohtaan. Suosittelin asiakkailleni kevyttä hypnoosia hänen tilanteen muuttamiseksi. Asiakkaani oli hiukan epäilevä hypnoosia kohtaa ja hänen ajatuksensa oli ”mahtaakohan moinen hypnoosi auttaa häntä?”

Hypnoosin jälkeen.

Asiakkaan ajotunti oli meni paremmin kuin koskaan aiemmin ja ajo-opettaja oli ihmeissään miten asiakas ajoi autoa vailla pelkoa ja epävarmuutta.  Ajo-opettaja ihmetteli myös sitä, että miten muutos aiemmasta ajotunnista oli voinut tapahtua noin nopea. Edellinen ajotunti oli ollut juuri edellisenä päivänä ja se oli mennyt todella surkeasti.

Asiakas kertoi minulle myöhemmin, että hänellä ei ollut mitään pelkoa hypnoosin jälkeen mennä ajamaan autoa, kaikki oli selvää hänelle eikä epävarmuudesta ei ollut tietoakaan Hän nautti ajo-tunnista ja pystyi jopa keskustelemaan ajo-opettajan kanssa ajon aikana. Ajo-opettaja oli rentoutunut myös niin hyvin, että oli puuhastellut oman tablettinsa kanssa opetuksen aikana. 

Hypnoosin vaikutus oli todella merkittävä asiakkaalle ja hänen päivänsä oli muutenkin sujunut aivan täydellisesti synkronismin virrassa.