Asiakaspalautteet

Hypnoosi palautteet

Irti tupakasta ja elämänlaatu parani 

Olavi Tampereelta tupakoi 66 vuotta ja lopetti tupakoinnin hypnoosin avulla.

Kävin lääkärissä 2017 keuhkojeni vuoksi, koska vointini oli niin huono. Lääkärin tutki keuhkoni ja hän antoi minulle kaksi vaihtoehtoa, joko lopetatte tupakoinnin kokonaan tai keuhkoahtauma, joka on pahanlaatuinen, tulee päättämään elämänne ennenaikaisesti.

Tämä lääkärin antama tieto keuhkojen terveydentilasta oli järisyttävä, ”se todella pysäytti” silloin päätin, että tahdon lopettaa tupakoinnin kokonaan, koska minulle se olisi elämäni kannalta tärkeä päätös. Olin kokeillut aiemmin lopettaa tupakoinnin nikotiini valmisteilla, lääkityksellä ja akupunktiolla, mutta nämä eivät vieneet tupakan himoa pois ja sen vuoksi tupakointi oli jatkut aiemmin.
Viimeisenä keinona omalla kohdallani oli hypnoosi, jota en ollut aiemmin kokeillut.

Minulle tehtiin kaksi hypnoosi istuntoa peräkkäisinä päivinä ja nämä kaksi istuntoa hävittivät 66 vuoden tupakanhimon. Täytyy sanoa, että olin aluksi epäileväinen hypnoosia kohtaan, mutta se apua jonka sain hypnoosista, oli minulle elämäni pelastaja.

Olavin kertoi tuntemuksia hypnoosin jälkeen
Nukuin yöni hyvin ja syvästi hypnoosin jälkeen.
Himoa ei ole edes nikotiini korvikkeisiin!
Jaksoin aamulla kävellä postilaatikolle.
Tunnen ja tiedän, että nyt pääsin eroon tupakasta.
Tupakanhimo on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, tämä on merkillistä ja ihmeellistä

Sain terveyteni ja elämänilon takaisin. Lapseni ja lapsenlapset, ovat  onnellisia, kun en enää tupakoi. Olen virkeämpi ja elämänlaatuni on parantunut päivä päivältä enemmän.

Kannustan kaikki lopettamaan, jotka miettivät tupakoinnin lopettamista.

Elämäni ja terveyteni on arvokkaampaa, kuin tupakointi.

Terveisin Olavi Tampereelta

.

Irti tupakasta

Olin polttanut 35 vuotta askin tai puolitoista päivässä. Olin kokeillut erilaisia lopetusmenetelmiä tupakoinnin lopettamiseen myös lääkitystä, mutta sekään ei saanut minua lopettamaan tupakointia. Oli kuullut hypnoosista apuna lopetukseen ja päätin vielä kokeilla hypnoosia, josko se auttaisi. Suurin lopettamiseen liittyvä este oli pelkoni vieroitusoireiden tuleminen lopettamisen jälkeen.

Varasin ajan hypnoosiin Tunneklinikalle ja kerroin, että pelkään vieroitusoireiden tulemista ja olen epävarman onnistumisen suhteen. Minut otettiin hyvin vastaan ja kuunneltiin mieltä painavat asiat ja kannustettiin vahvistamaan päätöstä, että tulen onnistumaan lopettamisessa.

Ensimmäisellä käynnillä tehdyn alkuhaastattelun aikana tajusin, että tupakointini oli vain tapa, jota olin noudattanut uskollisesti pitkään, huomasin myös, että en edes pitänyt tupakan mausta suussani tai saati sen hajusta, jos joku muu oli polttanut.

Minulle tehtiin alkuun muutama mielikuvaharjoitus pelkooni liittyen ja sitten hypnoosi, jossa käytiin, päivittänen tupakanpolttoon liittyvä rytmi lävitse ja sain vahvistavia suggestioita vieroitusoireiden minimoimiseen.  Tämä oli hämmästyttävään tehokas, sillä lähdettyäni vastaanotolta minun ei tehnyt mieli tupakkaa lainkaan ja tunsin jotenkin sisäistä varmuutta.

Seuraavana aamu heräsin ja hyvin nukkuneena ja mielessäni kävi, että polttaisin tupakan matkalla töihin, minulla tosin ei ollut tupakkaa, mutta ajattelin että pummaan tupakan työmatkalla joltain ihmiseltä bussipysäkillä.

Tällaisen ajatuksen varalle olin saanut hypnoosissa kädenpuristus tekniikan, jota tulisi käyttää vanhan mielihalun vallatessa auttamaan selviämään vanhan tavan eliminoimiseen.

Mielenkiintoista, että ajatukseni ja suunnitelmani tupakan hankkimisen ja polttamiseen työmatkalla ei koskaan toteutunut, sillä sisäisesti tunsin vahvuutta pysyä lopetus päätöksessäni ja annettu käden puristustekniikka en edes tarvinnut.

Päivä töissä meni jota kuin hyvin, mutta kaipasin silti kahvitauko tupakkaa, mutta en sortunut mielihaluun, sillä tiesin, että illalla minulla on toinen aika hypnoosiin varattuna ja selviän sinne asti.

Töiden jälkeen menin toisen kerran Tunneklinikalle ja kerroin mitä päivän aikana oli tapahtunut, sain kannustusta ja kehuja, kun olin pysynyt päätöksessäni ja kävimme lävitse päivän heikot kohdat, jossa olin kokenut tarvetta polttaa, teimme jälleen hypnoosia tilanteisiin, jotka olivat tuottaneet vaikeutta ja sain vahvistusta päätökseeni olla polttamatta ja hypnoosin jälkeen lähdin kotiin entistä varmempana ja varmempana, että onnistun lopettamisessa.

Kolmantena päivänä huomasin, että tupakka yskä, jota olin yskin aamuisin ja töissä pitkin päivää aiemmin oli hävinnyt kokonaan pois ja pelkäämiäni vieroitusoireita ei tullut tai en ollut ainakaan niitä huomannut. Kurkussani aiemmin ollut ikään kuin palan tuntemus oli myös poistunut, mietinkin, että voiko keho todella näin nopeasti vapautua nikotiinin liittyvistä haittavaikutuksista ja minun kohdalla se ainakin näytti olevan niin. Hämmästelin myös sitä, että olin varannut itselleni nikotiinipurukumia kaiken varalta, mutta yhtään purkkapalaa en tarvinnut nikotiinipurukumia.

Minulla oli vielä kolmas ja viimein käyntikerta tunneklinikalla hypnoosiin ja kävimme vielä läpi mahdolliset tilanteen joissa olisi ollut vaikeuksia olla polttamatta, mutta niitä ei tuntunut enään olevan. Olin vielä samana päivänä löytänyt yhden askin tupakkaa työpöytäni laatikosta, joka sinne oli unohtunut. Mutta rutistin tupakka-askin kasaan ja heitin sen hyvästelleen roskikseen, eikä tämä tehnyt yhtään vaikeaa, päinvastoin tunsin suorastaan tyytyväisyyttä, siitä että pytyin heittämään tupakat pois ja enää minun ei tarvinnut polttaa yhtään.

Tuntemukseni olivat selvät päätökseni suhteen, että tupakka on jäänyt pois täysin elämästä kolmen päivän hypnoosien avulla.

Kiitos avusta ja tuesta

Asiakas: ” Pelkäsin vieroitusoireita”

Apu mustasukkaisuuteen

Kuulin Tunneklinikasta ystävältäni ja päätin kokeilla, saisinko apua omiin tunneongelmiini. Mustasukkaisuus, luottamuspula ja huono itsetunto olivat aiheuttaneet ongelmia jo vuosia, mutta nyt ne olivat ennestään kärjistyneet.
Kun kerroin Mikalle itsestäni, tuli luottavainen olo.

Yksi kysymys herätti minut: ”Kuka sinua tsemppaa?”, Tämä sai minut viimein tajuamaan, että vihdoin joku kuuntelee ja ymmärtää miltä minusta tuntuu.

Teimme Mikan kanssa erilaisia mielikuvaharjoituksia ja hypnoosia, joka kerta oivalsin asioita, jotka auttavat minut eteenpäin ja pääsemään pahojen asioiden ja tunteiden yläpuolelle.

Nyt ne oivallukset tuntuvat jo lähes itsestään selviltä. Jatkoin saamieni äänitteiden kuuntelua ja harjoitteiden tekemistä kotona ja asiat ovat pikkuhiljaa, mutta varmoin askelin kirkastuneet ja jatkavat kirkastumista.

Välillä tapaamisissa itkin ja välillä nauroin, mutta joka kerta sain Mikalta mukaani hyviä menetelmiä siihen, miten saan tunteeni kuriin ja ajatukseni selkeiksi, sekä tietenkin hyvän ja kevyen mielen!
En voi kyllin kiittää ja tiedän, että kotona ollaan samaa mieltä! Ilo ja luottamus asuvat nykyään meillä 🙂

Suuri kiitos kaikesta 🙂 

Terv. Maria 

 

Sisäilmaongelma helpotti

Olin kärsinyt parin viime vuoden aikana monenlaisista vaivoista, joista viimeisimpinä ja varmaan hankalimpina sisäilmaongelmat. Oireet yleistyivät ilmenemään kodin lisäksi monissa muissakin tiloissa ja rajoittivat elämääni huomattavasti. Onneksi tuli mieleen kääntyä Mikan puoleen. Kävin kolme kertaa Tunneklinikalla terapiassa ja hypnoosissa ja uskokaa tai älkää – vaivani alkoivat helpottaa! Nyt jatkan kotona itseni terapoimista samalla mallilla, Mikan ohjeiden mukaan. Suosittelen kokeilemaan.

Asiakas Pia

 

Eturauhassyövän jälkeen seksihalut takaisin

Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia.  Hoitotila oli fiksu ja asiallinen, tunnelma siellä hyvin rauhallinen ja intiimi. Menin hoitoon eturauhassyövän seurauksena tehdyn radikaalin poistoleikkauksen aiheuttaman erektio-ongelman vuoksi. Tämä on aiheuttanut myös henkisiä esteitä ja haluttomuutta.

Taustalla myös monenlaisia huolia, esim. taloudellisia huolia, kuolemantapauksia ja aikuisiin lapsiin liittyviä murheita. Nämä vaikuttivat seksuaaliseen halukkuuteen jo ennen syövän toteamista.

Ongelmaa lähestyttiin etsimällä psyykkisiä syitä haluttomuuteen. Mika osasi avata mielenlukkoja, jotka vaikuttavat seksuaaliseen halukkuuteen. Näitä en ollut itse osannut yhdistää asiaan enkä olisi osannut nostaa niitä esille. Sain avaimia siihen, miten olla itselleen armollinen ja antaa keholle aikaa toipua leikkauksen aiheuttamista haitoista.

Hypnoosin aikana kehoni selvästi reagoi, tunsin verenvirtauksen voimakkaana, silmissä näkyi tummanpunaista sekä vihreää, peniksessä tuntui pakotusta, samoin leikkaushaavoissa. Erektiota en kuitenkaan tuntenut.

Seksi hoidon jälkeen tuntui henkisesti vapaalta ja samanlaiselta kuin ennen kuolemantapauksia, syöpää ja muita murheita, vaikka erektio ei olekaan täydellinen. Hoidon jälkeen olen pystynyt nauttimaan seksistä henkisellä tasolla kuten ennen leikkausta enkä koe syyllisyyttä puutteistani. Koen oloni seksin aikana nyt itsevarmemmaksi.

Kokemus oli kokonaisuudessaan mieltä rauhoittava. Mika otti tilanteen hyvin haltuun, tuli hyvin luottavainen olo. Hän tiesi mitä oli tekemässä ja tuntui hyvin ammattimaiselta. Saatoin heittäytyä hoitotilanteeseen. Hän osasi hakea juuri niitä asioita, jotka aiheuttivat minussa ahdistusta. Pääsin hyvin rauhalliseen ja levolliseen tilaan, jota ohjattiin turvallisesti. Näin useita eri värejä eri tunnetiloissa; tummasta violetista limen vihreään.

Tunto käsistä hävisi hypnoosin aikana, ei tuntunut painon tuntua tai puutumista, ikään kuin käsien tilalla olisi ollut tyhjää. Sain kokea tunnekuohuja, jotka tulivat yllätyksenä, ne toivat helpotuksen tunnetta. Hoidon jälkeen olo oli raukea ja kevyt.  Kokemus oli kokonaisuudessaan mieltä rauhoittava.

Rauno

Vapautuminen tulipalon pelosta

”Olen teini-iästä asti kammoksunut tulipaloja ilman järkevää syytä.
Tulipalopelkoni on kasvanut iän myötä vain suuremmaksi ja pahimmillaan kotoa lähteminen vienyt puolikin tuntia. Usein olen joutunut palaamaan takaisin kotiin, vaikka olisinkin kävellyt jo korttelin päähän. Silloinkin järkeni on sanonut että kaikki on kunnossa ja olen aivan varma ettei sähkölaitteita jäänyt päälle, mutta rintaani on puristanut ja ahdistus vaatinut kehon kääntymään takaisin kotiin.
Ennen hypnoosia kotoa lähtemiseen kesti viidestä viiteentoista minuuttiin.

Ongelmakohtia olivat muun muassa vedenkeittimen pistoke, hellan levyt tai uuni, jatkojohdot, akkulaturit ym. Tiesin että pelko oli järjetön, mutta rintaa puristi mikäli en mennyt tarkistamaan mieleen juolahtaneita ongelmakohtia. Välillä myös palasin tarkistamaan ettei yöpöydälläni oleva vesipullo voi tippua johdon päälle ja myös pyykinpesukone, fööni, muut sähkölaitteet joita en olisikaan edes kyseisenä päivänä käyttänyt ja olin siitä tietoinen. Nämä ongelmapisteet eivät aiheuttaneet ahdistusta kun olin kotona, mutta erityisesti kun lähdin pidemmäksi aikaa, kuten viikonlopuksi tai yöksi töihin, lähtö kesti useita jopa kymmeniä minuutteja päätin lähteä kokeilemaan hypnoosia. Jo yhden hypnooosi kerran jälkeen ahdistukseni helpottui! Kotoa lähteminen ei enää ollut suorite.

Enää en kiertänyt asuntoa ja kaikkia ongelmapisteitä, yleinen vilkaisu lähdön yhteydessä riitti. Saatan yhä pari kertaa vilkaista keittiön lähtiessäni, mutta en ole enää kertaakaan joutunut palaamaan asuntooni oven suljettuani.”

Kiitos
Nainen 27v

Irti peloista ja uusi työpaikka

Koin hypnoosin turvalliseksi ja selkeäksi työvälineeksi kulkea sellaista polkua, jonne en kokenut yksin pääseväni. Koska kuulin, että sillä voi taltuttaa tai muuntaa syviä tunnelukkoja kehon piiloista esim. pelon, tai syvempiä, vääristyneitä mielen ja tunteiden ohjelmointeja, kuten esim. addiktion, niin päätin kokeilla.

Itse pääsin huomaavaisella ja ammattimaisella avustuksella käsiksi näkymättömiin ja tiedostamattoman esteisiin, jotka vapautuivat heti ensi kerran myötä. Arkielämässä sain nopeasti todeta tuloksia, koska nämä esteet olivat poissa!

Koin vapautumisen tunnetta, voimaannutusta, itseluottamuksen lisääntymistä. Näistä muodostui selkeitä onnistumisia arjessa, kuten uskallusta kohdata ihmisiä ja tilanteita, joita aiemmin en olisi nyt toteutetulla tavalla kohdannut ja käsitellyt.

Yksi riemuvoitto on ollut mm. työhaastatteluissa onnistuminen ja sen kautta uuden työpaikan saaminen.

Olen äärettömän kiitollinen upeasta palvelusta Tunneklinikalla ja voin lämpimästi suositella hypnoosihoitoa kenelle vain.

-Hiljainen-

Irti jännityksestä

Asiakkaallani oli autokoulun ajotunteja kohtaan valtavaa epävarmuutta ja pelkoa jopa niin paljon, että ajo-opettaja oli todella huolissaan asiakkaan suoriutumisesta inssiä kohtaan. Suosittelin asiakkailleni kevyttä hypnoosia hänen tilanteen muuttamiseksi. Asiakkaani oli hiukan epäilevä hypnoosia kohtaa ja hänen ajatuksensa oli ”mahtaakohan moinen hypnoosi auttaa häntä?”

Hypnoosin jälkeen.

Asiakkaan ajotunti oli meni paremmin kuin koskaan aiemmin ja ajo-opettaja oli ihmeissään miten asiakas ajoi autoa vailla pelkoa ja epävarmuutta.  Ajo-opettaja ihmetteli myös sitä, että miten muutos aiemmasta ajotunnista oli voinut tapahtua noin nopea. Edellinen ajotunti oli ollut juuri edellisenä päivänä ja se oli mennyt todella surkeasti.

Asiakas kertoi minulle myöhemmin, että hänellä ei ollut mitään pelkoa hypnoosin jälkeen mennä ajamaan autoa, kaikki oli selvää hänelle eikä epävarmuudesta ei ollut tietoakaan Hän nautti ajo-tunnista ja pystyi jopa keskustelemaan ajo-opettajan kanssa ajon aikana. Ajo-opettaja oli rentoutunut myös niin hyvin, että oli puuhastellut oman tablettinsa kanssa opetuksen aikana. 

Hypnoosin vaikutus oli todella merkittävä asiakkaalle ja hänen päivänsä oli muutenkin sujunut aivan täydellisesti synkronismin virrassa.

Terapia palautteet

Herkkä kuormittumaan

Kiitos Tunneklinikalle!

Sain nopeasti ja asiantuntevasti avun itseä vaivanneeseen asiaan.
Minulle oli jäänyt töissä tapahtuneista asioista huolta ja ahdistusta. Aivan kuin jokin tunne ”päälle”, joka sitten todella häiritsi ja stressasi minua. Koin etten saa sitä yksin purettua.
Tämä tila vei voimia ja motivaatiota
Otin yhteyttä Tunneklinikkaan, koska olin kuullut siitä ystävältä.

Siellä tilanne keskusteltiin auki ja tämän jälkeen teimme harjoituksen, jossa tunne purettiin fyysisellä tasolla, jotta kehossa oleva jännitys saatiin vapautumaan. Se oli rentoa ja helpottavaa.

Tämän jälkeen sain miellyttävän syvärentoutuksen, jossa katsottiin tilannetta vielä uudelleen ja mielikuvaharjoitteiden avulla hävitettiin epäsuotuisat tunnetilat koko työtilanteeseen liittyen ja vahvistettiin omaa positiivisuutta ja voimavaroja.

Voin ilolla suositella Tunneklinikan ammattitaitoista palveluja pieniin tai isompiinkin stressituntemuksiin!

T. Hanna herkkä kuormittumaan

Voimaannuttavia fiiliksiä

Olen käynyt jo pidemmän aikaa tunnekehoterapiassa ja saanut oivalluttavia ja voimaannuttavia hoitokokemuksia. Olen saanut vahvistusta niille asioille, jotka ovat merkityksellisiä ja tärkeitä omassa elämässäni juuri sillä hetkellä, liittyvät ne sitten työelämään, opintoihin, rahankäyttöön, parisuhteeseen, menneisyyteen tai tulevaan. Joka kerta käynnin jälkeen minulle tulee voimaantunut fiilis, että olen taas oivaltanut jotain uutta omasta elämästäni. Olen saanut suuntaa ja vahvistusta siihen, minne haluankin olla menossa. Mikan kanssa sparrailu ja keskustelu on avannut silmiäni ja usein oivallan Mikan tuella ja avustuksella sellaisia asioita, joita en yksin pystyisi oivaltamaan ja ymmärtämään. Kiitos.
Terveisin,
Irene

Irene

Kiltti tyttö voimaantui

”Olin kuullut Mika Peltolan Tunneklinikasta usealta ei taholta vuosien ajan. Kokemukset olivat hyviä ja mietin useasti, että pitäisi varata aika. Aikaa kului ja aina tuli jotain muuta mietittävää – arki nielaisi ja kuormitti jaksamistani. Päällisin puolin olin hyvässä henkisessä kunnossa mutta sisälläni oli jotain painavaa jota en osannut itse sanoiksi pukea. Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja tilasin ajan. Hieman jännittyneenä saavuin ensimmäiseen tapaamiseen. Jännitykseni haihtui hetkessä, kun istahdin tuoliin Mikaa vastapäätä. Tunnelma oli rauhallinen ja sain alkaa kertomaan tarinaani omaan tahtiin. Kyse ei ollutkaan ihan pienestä taakasta jota olin sisälläni kantanut, vaan siellä oli paljon käsittelemättömiä asioita elämäni varrelta. Lapsuuden kiltin tytön syndroomaan, tarvetta pärjätä ja tulla hyväksytyksi. Hyljätyksi tulemista, avioeroa, muiden minulle lataamia odotuksia, itsensä hakemista ja vahvaa kuorta omien tunteiden peittämiseksi.

Aloitin kolmen tapaamisen sarjan Tunneklinikalla, joka oli minulle käännekohta muutokseen.  Osaavan ja ammattitaitoisen henkilön johdolla pystyin käsittelemään tapaamisissa lukkoja joista en tiennyt mitään, mutta ne olivat jarruna minussa. Tapaamiset olivat erittäin tärkeitä ja konkreettisen muutoksen omassa kehossani ja mielessäni huomasin nopeasti.  Vapauduin asioista, joita kannoin sisälläni ja pystyin näkemään itseni uudella tavalla. Väitän, että tapaamiset vastasivat vuosien terapiaa. Koin sen henkilökohtaisesti elämässäni niin.”

Voin lämpimästi suositella Tunneklinikan palveluita jokaiselle.

Kiitollinen 

”Paljon kiitoksia avusta ! Olen hyvin kiitollinen. Rintakehän kohdalta on poistunut ahdistava, tumma tunne. En oikeastaan edes muista, milloin viimeksi tuo alue on tuntunut niin kevyeltä kuin se nyt tuntuu.”

Koulutus palautteet

Koulutus

Olen saanut TKT koulutuksesta valtavasti ymmärrystä itsestäni, siitä kuka todella olen, mitkä asiat ja millaiset toimintatavat ovat vahvuuksiani ja mitkä kaipaavat kehittämistä.  Olen saanut keinoja ja mallia miten ylittää omia rajoituksiaan ja pelkojaan, ettei tarvitse alistua niiden alaisuuteen, vaan ne voi haastaa ja kääntää voimavaroiksi. Olen saanut turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä harjoitella yhä enemmän näkyväksi tuloa.

Mikan tapa pistää itsensä likoon ja uskaltaa olla paljas ja haavoittuvainen omien ihmisyyden kokemusten kautta on ollut hyvin avaavaa ja koskettavaa, tarjoten konkreettista energiamallia, johon samaistua.Olen saanut myös paljon uusia eväitä ja näkökulmia hoitamiseen ja ihmisten kohtaamiseen hoitotyössä, sekä uskallusta luottaa intuitiooni yhä vahvemmin.
Koulutus on ollut hieno matka Todellisen Itsen äärelle tarjoten monenlaisia arvokkaita oppimiskokemuksia myös ryhmän osana olemisen kautta.

Sari

Koulutus

Tunnekehoterapia koulutus on ollut yksi elämäni vaikuttavimmista kokemuksista.Mikäli koet, että haluat laittaa itsesi likoon ja kohdata itsessäsi myös niitä ns. sokeita pisteitä, niin tämä koulutus voi olla kokonaisvaltainen muutos parempaan elämään, ei vain uusi ammatti.

 

Sara

Koulutus

Koulutuksessa käyntiin lähtenyt oma prosessointini, nahkani luominen, on antanut uuden alun elämälleni. Koen koulutuksen laittaneen alulle kokonaan uuden luvun elämässäni.
Välillä rajukin asioiden esille tulo, avautuminen, on ollut Mikan “ohjaksissa” ja ryhmän tuella turvallista.
Luottamus Omaan Sisäiseen Parantajaani kasvaa koko ajan.
Olen myös löytänyt oman herkkyyteni ja tapani aistia ja kohdata asioita turvallisesti, pelkäämättä.
Tuntuu upealta oppia kuuntelemaan kehon viestejä ja auttamaan sitä kautta myös muita ihmisiä.
Mika, olet koulutuksen ohjaajana ollut hienosti ja rohkeasti avoin ja oma itsesi; ollaan oltu todella kuin perhe ja todellisen perheen rakkaudessa ja turvassa on ollut turvallista ja oivaltavaa kulkea Opin tietä.
Marja

Kiitos kiitoksista.

Suuri KIITOS kuuluu Sinulle. Opettamistasi asioista on tainnut tulla elämäntapani kaikkialla missä liikunkin. Jokainen henkilö, joille olen tkt:sta ja sen hyödyistä (syistä ja seurauksista sekä parantamisesta) puhunut ovat olleet todella kiinnostuneita asioista. He ovat kertoneet elämänsä ongelmista ja sen pohjalta olen pyrkinyt heitä opettamaan ymmärtämään asioita ja käyttäytymismalliaan.
Halu parantaa ja auttaa on noussut entistä enemmän pintaan kun itse olen huomannut miten paljon olen muuttunut vapautuneemmaksi ja itsevarmemmaksi. Koko vuosi opetti niin paljon mm. koko universumin toiminnasta. En tainnut palautteessani mainita, että kaikki itse kokemasi ”yliluonnolliset” kokemuksesi ja kykysi mitkä kerroit, avasi silmäni uskomaan sen mitä olen lukenut kirjoista ja se on todella huikeaa. Voisin sanoa (mitä en todellakaan olisi vuosi sitten edes pystynyt ajattelemaankaan), että olen suorastaan ylpeä itsestäni. Se tietomäärästä mitä vuosi on minulle opettanut ei rahalla voi mitata.
Vieläkin purkautuu asioita ja olen jokaisesta” kulutetusta Nessu-nenäliinasta ”ikionnellinen ;).

 

Marja Haaranen

Koulutus

 

Tunnekehoterapiakoulutus saattelee ihmisen ja ihmisyyden hienolle matkalle omaan sisimpään. Se auttaa itseä hahmottaamaan syvimpiä tuntojaan, energioitaan ja voimavarojaan ja tulemaan niistä tietoiseksi. Eheyttävällä tavalla. Se auttaa herättämään oman sisäisen parantajan ja löytämään ihania itse- ja asikashoitomenetelmiä ja mahtavan väylän hoitamisen maailmaan.

Kun oivaltaa että omaa tunnekehon, mutta ei ole tuo tunnekeho eikä ollenkaan tarvitse olla sen armoilla, niin pääsee kiinni eheytymisen aarteisiin ja työkaluihin. Siten voi alkaa työstää tätä tunnekeho-elementtiä niin itsessään kuin toisissa erittäin terveellä tavalla. Kun oivaltaa että energiat ovat muuttuvia ja niitä voi eheyttää, voimaannuttaa ja aktivoida olemaan oman hyvinvoinnin ja kasvamisen mahtavia työkaluja, pääsee antoisalle tielle, joka johtaa syvään hyvään oloon, rauhaan ja levollisuuteen. Palaa omaan voimaansa. Ja mikä hienointa, kurssin kautta ja avulla voi auttaa muita tässä prosessissa. Se on mielettömän antoisaa!!!

Sydämellisesti voin suositella Tunneklinikan Tunnekehoterapia-kurssia, missä kaikki tapahtuu turvaa luovan ohjaajan avulla.

Henna Hulkkonen